Az a bizonyos piros női ruha

Itt kedves nők, kedves sorstáraim, színt kell vallanunk!

Mindenki tegye a szívére a kezét és mondja azt, hogy nincs otthon legalább egy piros női ruha a gardróbjában!  Senki többet harmadszor? Úgy láttam, ennek a kijelentésnek mindenki az ellenkezőjét állította!  

A piros női ruha varázsa

A piros szín a tűz és szenvedély képviselője, így ha egy gyönyörű, lágy estélyin vagy koktélruhán jelenik meg, a siker garantált lesz (főleg a férfiak körében). Így tehát kiváló választás lehet céges rendezvények, színházi előadások és várva várt randik alkalmával is. Higgyétek el, ha belebújtok egy ilyenbe, minden szempár rátok szegeződik majd! Itt nem csak a szúró pillantásokra gondolok!

Inkább tartsuk a szekrényben, ha…

Esküvők, meghitt családi események, állásinterjúk alkalmával a dögös vöröst inkább hagyd otthon a szekrény mélyén. Válassz inkább visszafogott, kényelmes, mégis elegáns, pasztellszínű darabokat. Kelts kellemes benyomást bézs, világoskék és cappuccino színekben!  
Szokták mondani, hogy a ruha teszi az embert. A piros női ruha esetében azonban az ember teszi a ruhát! Hogy miért? Mert ez tudni kell viselni! Érdemes tisztában lenned azzal, hogy milyen benyomást kelt másokban, és legfőképp rólad. Fontos, hogy a személyiségedhez illőt válaszd, passzoljon az alakodhoz, érezd magad igazán jól és igazán nőnek benne! Így lesz hatásos a piros ruha, az önbizalmad és a kisugárzásod elegye.

piros női ruhaNem is kell ezt tovább firtatni, minden nő tudja nagyon jól, hogy miről beszélek, aki életében legalább egyszer magára öltötte azt a bizonyos piros ruhát!

További divat tippek, női ruha tanácsok: