Hamarosan nyíló ruhaboltomhoz céget alapítottam

kft alapítás

Végre elérkezett az idő ahhoz, hogy belevágjak a saját kis vállalkozásomba, ami egy nagyon szuper kis cuki ruha bolt megnyitását fogja majd jelenteni. Ehhez szükségem volt arra, hogy kiderítsem, hogy mi is kell egy kft alapításhoz. Így ismertem meg a top cég alapítás oldalt, ahol különféle csomagok rendelkezésre álltak ahhoz, hogy megkezdhessem a Kft alapítás ügyintézésének átruházását.

A kft alapítás az oldalon megjelenő csomagok keretében lehetséges, akár ingyenesen is, amennyiben székhely szolgáltatást is választ valaki hozzá, nekem, mivel ruhaüzletről van szó, így a székhely természetesen adott. Ez magának a ruhaboltnak lesz a címe. Ebben az esetben így én a díjköteles kft alapítást választottam, de igazán kedvezményes áron biztosítják az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat, például a Kft. alapítás, ügyvéddel, az teljesen ingyenes. Tulajdoni lappal is foglalkoznak, aláírásmintákkal is, a jogi képviseletet is biztosítják, valamint egy egyszeri, egy órás konzultációra volt csak szükség, és ezután már intéztek mindent, amire szükség van egy ilyen ügy intézése során, majd pedig az egész ügymenet végén kaptam értesítést e-mailben arról, hogy megtörtént a Kft. bejegyzése.

Ehhez az egészhez nem kellett semmi mást tennem, mint az oldalon megadott elérhetőségen keresztül felhívtam őket, és már azonnal be is indult az egész alapításhoz szükséges ügyintézés, megkaptam minden kérdésre a választ a segítőtől, aki a megbeszélés után el is küldte a részemre a szükséges dokumentumokat e-mailben. Nagyon gördülékeny volt az egész folyamat, így hamarosan már meg is nyithatom a ruhaüzletemet. Most csak ezt szerettem volna nektek elújságolni, ha pedig ti is cégalapításon gondolkodtok, válasszátok ti is őket!