Teljes generál a testünknek kívül-belül: a feketeköménymag-olajjal

Kívül-belül megújító gyógyhatás

Bizony nem mindegy, hogy a kedvenc fazonú szoknyánk előnytelenül feszít-e rajtunk a kellemetlen puffadás miatt, ami kínoz bennünket. Ahogy az sem, hogy a gondosan válogatott kiegészítők – mint egy remekbe szabott sál vagy tüllkalap – gondosan ápolt vagy pattanásos arcot emelnek-e ki. A női praktikák és fortélyok bevethető eszközei között szerepel néhány olyan varázsszer, mely akár egyszerre mindkét problémára is megoldást nyújt, és kívülről-belülről megszépíti használóját. Ilyen a feketeköménymag olaja is.  Vegyük sorra, hogy a puffadás megelőzésén és a pattanásos bőrfelület ápolásán kívül mi mindenre alkalmazható még! Neve korántsem a közismert gyógykészítmények közé tartozik, mégis számtalan jótékony hatása bizonyított.

Ezek közül néhányat a humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_ weboldal is felsorakoztat. Innen értesülünk arról, hogy ez az olaj milyen kedvezően hat a problémás bőrfelületre, melyen ezzel kezelve csökkenthetjük a gyulladást, és fertőtleníthetjük a bőrt. A fejbőrünket is revitalizálhatjuk, a hajunkat is erősíthetjük vele.

Ugyanakkor számos belsőleg ható eredményről is beszámolnak rajongói. Először is, természetes módon segít szabályozni a vércukorszintet. Immunstimulálóként szintén használható, ami különösen autoimmun betegek által nagyra értékelt előny. Az allergiás reakciók és asztmás rohamok csökkentésére is javasolt az alkalmazása. Az asztmán kívül további légzőszervrendszeri jótékony hatásáról is beszámolhatunk, hiszen csillapítja a köhögést, és mérsékli a felső légúti fertőzéskor fellépő tüneteket. A gyomrunkban és a beleinkben is kiváló munkát végez: nemcsak az emésztést segíti, hanem eredményesen lép fel bélgörcsök és felfúvódás ellen is.

A Humaity Áruházól csak a legjobbakra számíthatunk

Természetesen mi nők százszor is meggondoljuk, mit kenünk a bőrünkre vagy mivel tápláljuk belsőleg a szervezetünket. Ebből a szempontból nyugodtak lehetünk: a humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_ oldalról rendelhető termékek mindegyike megbízható, HACCP és ISO minőségbiztosítási rendszerekkel üzemelő beszállítóktól származik.

Ez az egyik alappillére a vásárlói elégedettségnek, mely a Humanity Áruház elsődleges célja. Egy másik alappillérként tekinthetünk a teljesen egyedi Humanity Tudástárra. Ebben az online lexikonban a webshopban forgalmazott termékek használatáról tudunk meg minden fontos részletet. Ráadásul a szerkesztő csapat folyamatosan frissíti is a gyártói termékfejlesztésekkel és az újonnan beérkező vásárlói visszajelzésekkel párhuzamosan. A harmadik fő alapfeltétel a környezetvédelem. A webáruházak működésének elkerülhetetlen mellékterméke a végeláthatatlan mennyiségben képződő csomagolási hulladék, amit a Humanity újrahasznosított papír használatával és a kartonmaradékok töltőanyagként történő alkalmazásával igyekszik minimalizálni, természetesen a műanyag minél teljesebb visszaszorítása mellett. Ugyanezt a célt szolgálja a nagy kiszerelések alkalmazása a gyakori használók számára. Aki minden nap feketeköménymag olajjal szeretné ápolni a bőrét, az 1 literes üveg megvásárlásával egy kiszállítással és egy csomagolással hosszú-hosszú időre kipipálhatja az ellátást.

Az árazás tekintetében elmondható, hogy a humanityaruhaz.hu weboldalon látható árakat a korrekt színvonal jellemzi. A feketeköménymagból előállított, a humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_ weboldalon bemutatott 10 ml-es, 100%-os tisztaságú olaj ára nem éri el az 500 forintot sem! Ekkora kiadás még a legszűkebb családi költségvetést sem terheli meg a jó célok érdekében. Ha pedig a nagy kiszerelés egységárát vesszük górcső alá, megállapítjuk, hogy ennek az összegnek csak a szűk fele, ugyanekkora mennyiségre kivetítve. A vásárlói élményt a rövid szállítási határidők teszik még tökéletesebbé, hogy a kiválasztott termékek jótékony hatásait minél gyorsabban élvezhesse a kedves vásárló.