A lakásban nem divat a kánikula, ezért jó, ha van klíma

A divat korábban nem kapott nagy hangsúlyt az életemben. Inkább arra figyeltem, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az, amit magamra veszek. Aztán ahogy teltek-múltak az évek, úgy változott a gondolkodásom és az ízlésem. Rájöttem, hogy csak a saját stílusomnak megfelelő ruhákat kellett megtalálnom, amelyekben igazán jól érzem magam. Arra is rájöttem, hogy ami divatos, az is lehet kényelmes. Így ma már szívesen veszek fel divatosabb ruhadarabokat, sőt egyre inkább figyelek a megfelelő kiegészítők kiválasztására. Sokkal jobban átgondolom, hogy mit mivel tudok párosítani. Egyre jobban nő a választék is. Korábban mindenből volt 1-2 db a szekrényemben, főleg alapdarabok. Most már nemcsak a stílusom, hanem a szekrényem belseje is egyre színesebb. 
Nemcsak ebben változtam, hanem abban is, hogy hol vásárolok ruhákat és kiegészítőket. Korábban szinte csak személyesen, boltban tettem ezt, mert szeretem felpróbálni a dolgokat, mielőtt megvenném. Ma már jellemző rám az online vásárlás is. Egyedül cipőt veszek ott ritkán, de minden mást vettem már online is. Szerencsére egyikkel sem lőttem mellé. 


Klíma annyi van, mint égen a csillag. Na, de melyiket válasszuk?


Az egyik ilyen online vásárlás végeztével találtam rá a KlimaGlobal.eu oldalára. Itt persze nem ruhákat árulnak, de tudnak gondoskodni róla, hogy ne fázzak vagy éppen ne legyen melegem. A cég ugyanis klímákkal és hőszivattyú rendszerekkel foglalkozik. Nekünk otthon nincs klímánk, de egyre többször gondolkodunk rajta, hogy érdemes lenne beruházni rá, de eddig még nem lett belőle semmi. Leginkább azért, mert nem szeretnénk túl sok falat tönkretenni, hogy beszereljék. Tehát az esetleges bonyodalmak, rumli miatt tartunk picit a dologtól, illetve azon is aggódunk, hogy mennyi lenne egy ilyen berendezésnek a fogyasztása. Ezektől függetlenül úgy gondoltam érdemes lenne elidőzni a KlimaGlobal.eu oldalon, mert elsőre úgy tűnt, hogy hasznos információk és tanácsok is vannak a weboldalon. 


Klíma kisokos a KlimaGlobal.eu-tól


Reménykedtem, hogy kicsit eloszlatja a kételyeket, és megválaszolja a felmerülő kérdéseket. A weboldalon található egy aloldal, ahol elég részletesen beszámolnak a klímákról. Köztük arról is, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni egy klíma vásárlása során. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a házunk, meg persze mi az az összeg, amit erre szánunk. A működési elvéről, részeiről, a működtetés költségeiről és ami nekem lényeges, az egyes típusokról is szót ejtenek az oldalon. Innen már volt kiindulási alap, hogy nagyjából mi az, ami nekünk megfelelne, illetve alkalmas lenne. 


Kicsit kitisztult a kép, de azért biztosra szerettem volna menni, ezért felvettem a kapcsolatot a céggel, hogy érdeklődjek és választ kapjak a még megválaszolatlan kérdéseimre. A KlimaGlobal.eu oldalán található egy ajánlatkérő űrlap, azt kitöltöttem. Utána rövidesen fel is vették velem a kapcsolatot. Nagyon segítőkészek voltak, minden kérdésemre készségesen válaszoltak. Ugyan, abban maradtunk, hogy még átgondolja és megbeszéli a család, de mindenképpen jó benyomással zárult a beszélgetés. Ha jövőben úgy alakul, hogy beszereltetünk klímát, akkor a családi szavazáson mindenképpen rájuk teszem le a voksomat.

Már csak a családot kell meggyőznöm, hogy most már igazán a tettek mezejére léphetnénk  a klíma témában. Mindenesetre, ott van a https://klimaglobal.eu weboldal, hogy segítsen meggyőzni őket.