A divat helyett most a helyi cukrászdát támogattam egy berendezéssel

Sokan panaszkodnak azokra, akiknek nagy a vagyonuk, és nem csinálnak vele semmit, csak ülnek rajta. ugyan én nem kimondottan állítanám, hogy sok pénzem van, de az biztos, hogy jobb módú vagyok, mint esetleg mások. Éppen ezért szeretem, ha tudok segíteni azoknak, aki rászorulnak, esetleg önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetben, veszélyben a megélhetésük, vagy egyszerűen csak egy kedves szóra várnak. Hogy anyagiakban vagy lelkiekben segítek-e az teljesen a helyzeten múlik. Volt mát, hogy tényleg elég volt csak annyi, hogy meghallgassak valakit, volt olyan, hogy elvittem vásárolni. A jelenlegi esetben pedig éppen cukrászdai berendezést vettem pár barátommal együtt, hogy kisegítsünk egy helyi cukrászt.

Ami biztos, az az, hogy pont Anna nem érdemelte meg, hogy a covid okozta válságban esetleg csődbe menjen a vállalkozása. Ugyan próbálkoztunk kevésbé egyértelmű módon segíteni neki, de végül annyiban maradtunk, hogy a cukrászda alapításának évfordulója alkalmából felajánljuk Annának, hogy veszünk neki egy olyan berendezést, ami szerinte a legtöbbet segítene neki az üzletben. Az oldalt mi néztük ki: https://rdealer.hu/, a gépet pedig Anna választotta, és nem okozott neki csalódást szerencsére. Hogy egy kicsit be is mutassam ezt az olalt, az https://rdealer.hu/ egy olyan élelmiszeripari gépekkel fogalakozó, azokat árusító cég, ami a különböző sütő, hűtő és mosogató gépeket tudják biztosítani egy-egy üzletbe. Jobban olyan cégekre szakosodtak, akik a vendéglátásból élnek, nem otthoni sütés-főzésre, így a gépeik nagyon modernek és professzionálisak, olyanok, amik minden vállalkozásnak hasznára válhatnak. Ez pedig az áraikból is meglátszik. Persze ez engem nagyon nem lepett meg, hiszen nagyon sok múlik egy jó hűtőn vagy vitrinen, plusz voltunk egy gépre öten, így az ár is rendesen megoszlott közöttünk. Annak pedig mind örültünk, hogy egy helyi üzletnek tudtunk segíteni.

A cég maga tapolcai központú. Ők árulják akik itt ezen az oldalon árulják a használt és új különböző gasztronómiai berendezéseket. Hogyha rendelnél tőlük, egy előzetes megbeszélés alapján még a szállításban is tudnak segíteni, ha rászorulsz. Mi szerencsére nem szorultunk rá, Juli férje ugyanis el tudta hozni a vitrint, amit Anna kinézett magának. De, megint nem lehet mindenki ilyen szerencsés, és jó, ha mindenki tisztában van minden lehetséges opcióval.

https://rdealer.hu/

A termékekre természetesen garancia is vonatkozik, hiszen ezek nem olcsó dolgok. Az újonnan vett berendezésekre egy év, míg a használt termékekre 3 hónap garanciát tudnak biztosítani. Mivel ezek sokat használt gépek, hamar kiderül, ha valami problémájuk akad. A biztonság kedvéért, azért ne árt egyből tesztelni, minden módozatuk működik-e, kiégett lámpáról, rossz fűtésről, vagy valami hasonlóról nincs-e szó a megvett berendezés estében.

Szóval, ha esetleg te, aki olvasod ezt a posztot, magadra ismersz, mert cukrászdát, fagyizót vagy konyhát üzemeltetsz, esetleg éttermet nyitnál, vagy vendéglőt, és jó áron szeretnél felszerelést kapni hozzá, akkor mindenképp látogass el az https://rdealer.hu/ oldalára. És azért emeltem ki, hogy jó áron, mert nekünk ugyan egy millió forint nem tűnik soknak, de azoknak, akik ebből akarnak megélni, esetleg meg vannak szorulva, igenis sok. Így egy kedvezményes ár, ami itt is van, sokat segíthet, még akkor is, ha csak töredékét engedik el az alapárnak. Plusz ha jobban bele gondol az ember, ez egy sok évig működő berendezés, ami az üzlet sikerességétől függően meghozza a maga árát.

Persze, ahogy már említettem, nem csak az édeségekkel fogalkozók találhatnak maguknak itt megfelelő berendezést, hiszen  a jégkása gépek; jeges-, és forró italokat készítő gépek forgalmazása és a fagylalt,- és jéggépek mellett a pizzakemencék, mérlegek, robotgépek, húsipari gépek, sütőipari gépek, nagy-konyhai és kereskedelmi gépeket is egyúttal forgalmazzák. Szóval, ha a vendéglátás valamelyik szegmensébe tartozol, ahol ezeknek a gépeknek valamelyikére rászorulnál, nyugodtan keresd fel az https://rdealer.hu/ weboldalát, és nézz körül. Igen magas színvonalú, minőségi gépeket találsz majd itt.

Anna nagyon örült a vitrinnek, mi pedig nagyon örültünk, hogy a cukrászdája remélhetőleg még nagyon sokáig nyitva marad. Egy ilyen kitartó lánynak egy járvány nem jelenthet akadályt.