Az árnyékoló háló felrakása piskóta

Időnként barátaimmal átmegyünk egymáshoz, és visszarepülünk a tini korba. Általában nálam, mivel a gardróbom tele van rengeteg ruhával, kisebb divatbemutató szerűséget szoktunk tartani egymásnak kint a kertben. Ilyenkor a ruhákat összeszedjük, a garázsba bevisszük, és ott mindenki a kedve szerinti darabokat felkapva végigvonul az udvaron. Egy ilyen alkalommal észrevettem, hogy Pista bácsi elég furcsán néz minket, valószínűleg nem tudta hová tenni ezt a vihogó felvonulást, amit mi lezavartunk az udvaron.

A barátnőm mondta, hogy jó lenne, ha a kerítésen nem lehetne belátni, nyilván nem csak a mi bohókás összejöveteleink miatt, hanem más okból kifolyólag is előnyös lenne, hogyha a szomszédság nem látná azt, hogy mikor mi történik a kertünkben. Szerencsére nem kellett sokat gondolkodni a megoldáson, mivel barátnőmék használnak árnyékoló hálót a kerítésükön, így a beszélgetés alkalmával azt is megtudtam, hogy melyik webes boltból érdemes megrendelni az árnyékoló hálót, ahol biztosan jó minőségű hálók állnak rendelkezésre nagy választékban.

Árnyékoló háló egyszerűen webáruházból

A gazdabolt.hu címet adta meg nekem barátnőm, ahol több színben és méretben is elérhetők az árnyékoló hálók, ráadásul ezek a hálók képesek az UV sugarak kiszűrésére, így megvédve minket a káros hatásoktól. Fontos, hogy ezek a hálók önmagukban nem kerítések, hanem meglévő kerítésre lehet felrögzíteni őket, és amellett, hogy árnyékolnak, az átlátást is megakadályozzák, ami nálunk most a fő szempont volt. A belátás korlátozottságát pedig a weboldalon százalékban adták meg, 80 százalék és 100 százalék közötti belátáskorlátozást tudnak biztosítani a webshopban kapható árnyékoló hálók. Azért is döntöttünk az árnyékoló háló mellett, mert ezek a hálók már nagyon sok évig ki tudnak minket szolgálni. Azt olvastam, hogy minél sűrűbb szövésű maga az árnyékoló háló, annál tovább bírja az időjárási viszonyokat, de persze attól sem kell tartani, hogy a ritkább szövésű hálót a következő évben cserélni kellene. Összességében mindegyik sok-sok évig képes megőrizni a tulajdonságait mind funkcionálisan, mind pedig a külcsínt illetően.

Árnyékháló felrakása szakember nélkül

Természetesen egy kicsit megijedtem attól, hogy hogyan kell a hálót felszerelni, de gondoltam, hogyha nekünk nem fog sikerülni, akkor majd az árnyékoló háló felrakása végül egy szakember feladata lesz. Nagy örömömre hamar rájöttem arra, hogy egyáltalán nem olyan nehéz az árnyékoló háló felrakása, mint ahogy én azt elképzeltem. Több módja is van, több rögzítési lehetőség is számításba jöhet. Vannak különféle gyors kötözők, illetve zsinegek, és huzaldrótok is, valamint rögzítő kapcsok, amikkel a felrakása nagyon egyszerűvé válik. A webshopban nem csak a hálókat, hanem a hálórögzítőket is be lehet szerezni, így egy helyről meg tudtuk rendelni mindazt, amire szükségünk van az árnyékolás megvalósításához.

A gazdabolt webáruház előnyei

A webáruházból a kiszállítás futárszolgálattal történik, így egy kisebb szállítási költséggel kell számolni, viszont előnye, hogy házhoz hozzák az árnyékolót, így otthon nekünk már csak a felrakással kellett foglalkozni. A rendelés leadásakor feltűnt nekem, hogy gazdapontok megadására is lehetőség van. Utánanézve megtudtam, hogy ezek a gazdapontok olyan jutalompontok, amiket a vásárlások végén be lehet váltani, és amiket a profilban bejelentkezve nyomon lehet követni.

Tetszett nagyon, hogy az oldalon egyszerűen az e-mail fiókomat kiválasztva be tudtam jelentkezni, és az ott megadott adatokat is átvette az oldal, így nem kellett az egész adatlapot nulláról kitölteni. A hiányos adatokra pedig felhívta a figyelmemet a rendszer, így gyorsan a megrendelési folyamat végén találtam magamat.

Amilyen pikk-pakk sikerült a rendelés, olyan egyszerűen sikerült az árnyékoló háló felrakása is, így már azt csinálhatunk a kertben, amit csak akarunk.