Női munkaruhák a Lumax Pro-n

Mint a legtöbb nő, én is imádok új ruhát és cipőt vásárolni. Amikor új ruha van rajtam egy kicsit új embernek is érzem magam, élvezem a változást és az új lehetőségeket. Újabban azonban a divatos cipőimet és a csinos nyári ruháimat munkaruhára kellett cserélnem, ugyanis végeztem az egyetemmel és szerencsére igen hamar el is helyezkedtem egy helyi cukrászdában.

Egy vendéglátó egység pedig nyilván megköveteli a munkához illő öltözködést. Szerencsére az új ruhákról, és a kényelmes cipőkről így sem kell lemondanom, de még a vásárlásról sem. A főnököm rám bízta, hogy válasszam ki a számomra legszimpatikusabb cukrász ruhát a www.lumaxpro.hu oldalról, ahonnan eddig is rendelt forma öltözetet a személyzet számára. Így máris kicsit kevésbé bánkódtam, amiért nem dolgozhatok a kedvenc felsőimben és szoknyáimban.

www.lumaxpro.hu

Mikor felmentem a Lumax Pro oldalára és végig néztem a választékot már igazából tetszett is az ötlet, hogy a többiekéhez hasonló, mégis a saját ízlésemre szabott darabot viseljek. A www.lumaxpro.hu egy kifejezetten munkaruhákra szakosodott webáruház, amely a munkavédelmi felszereléseken és öltözékeken túl nagy hangsúlyt fektet a vendéglátó iparra. Olyannyira, hogy két márkájuk is van, amelynek gyártói a vendéglátó iparra szakosodtak. A Shoes for Crews például, amely termékeit a Lumax Pro 2012 óta forgalmazza csúszásbiztos cipőket gyárt pincérek és konyhában, illetve szállókban dolgozók számára. A Gilbor’s pedig egy minőségi vendéglátó formaruha gyártó cég.

A Lumax Pro áruház egyébként Budapesten található, de a webshop az országban mindenki számára elérhetővé teszi az árucikkeket, a házhoz szállításnak köszönhetően, amely általában maximum 14 napot vesz igénybe, árát pedig a csomag súlya határozza meg.