A divatbemutatókat is fel lehet dobni egy kis bolondozással

Egyik kedves barátnőm egy divatcégnél kezdett el dolgozni pár hónapja. Eljött az az időszak, hogy az új kollekciót, amit a cég tervezett bemutassák. Ez nem egy nagy divatcég, éppen próbálnak kitörni a sok apró, hasonló cég közül. A ruháik nagyon stílusosak, kényelmesek és illenek a kor embereihez is. Én nagyon szívesen hordom őket. Barátnőm meghívott a divatbemutatóra. Jártam már sok divatbemutatón, tudom milyenek szoktak lenni, mi a menetrend és a protokoll. Éppen ezért ért akkor ott nagy meglepetés. A divatbemutató végén felhívták a vendégek figyelmét, egy aprócska meglepetésre, egy selfie boxra.

Elhelyeztek a nagy bemutatóterem sarkában egy selfie automatát, ami arra szolgált, hogy a vendégek hangulatát feldobja és az egész esemény színvonalát emelje és különlegessé tegye. A vendégek óvatosan mentek a szerkezet és a fotózkodáshoz felállított kis sarok felé, majd egyenként, később párokban és kis csoportokban elkezdték a fotózkodást. Voltak a fotó box mellé egy asztalra kihelyezve színes parókák, álarcok, fejdíszek, különféle kellékek, sőt még a divatcég ruháiból és kiegészítőiből is voltak mintadarabok. Azokat felvehették az emberek és azokkal is készíthettek fotókat. Egyre nagyobb volt a lelkesedés, majd a modellek és a cég dolgozói is csatlakoztak a nagy fotós őrülethez.

Mindenki remekül érezte magát, szinte már el is felejtettük, hogy egy divatbemutatón vagyunk. A fotókat azonnal megkaptuk, mivel a fotóautomata úgymond kiköpte a kész képeket. Később mondták a szervezők, hogy a divatcég honlapján meg lesz az összes fotó digitalizált formában, amit az este lőttek az emberek a nagysikerű selfie géppel, így onnan is le lehet majd tölteni és nyugodtan lehet majd használni a social media oldalakon, természetesen a divatcég és a selfie gép fotóautomata kölcsönző cég megjelölésével.

Én is csináltam fotókat, nagyon magával ragadott a hangulat. Barátnőm mondta, hogy 4 órára kölcsönözték a gépet, de meg kellett hosszabbítani még egy órát. Ami természetesen lehetséges, hiszen a cég nagyon rugalmas ebben az ügyben. Volt ott egy kedves kis segítő alkalmazott is, aki a gép kezelésében segített, plusz gondolom ha lett volna valamilyen probléma, akkor ő tudott volna segíteni, de szerencsére ilyen nem volt. Óriási sikere volt ennek a divatbemutatónak, hála a selfie gépnek. Ez volt hivatalosan is minden idők leghosszabb, legviccesebb divatbemutatója és még az újságok is írtak róla.

Az esemény végén, amikor találkoztam barátnőmmel, megkérdeztem honnan volt ez a remek ötlet. Mondta, hogy a SelfieGep.hu volt a hunyó, hiszen ezen az oldalon bukkantak erre a remek ötletre és azonnal érezték, hogy ez tökéletes lesz. Az is lett persze, én még nem láttam ilyet és szerintem sok más vendég sem. Meg is jegyeztem ezt a honlapot majd otthon én is rákerestem erre a SelfieGep.hu-ra. El is mentettem magamnak, hiszen valóban remek ötlet, különleges, kreatív és még vicces is. Ha a jövőben bulit szerveznék, biztosan ez a selfie gép is ott lesz a bulin, mert nekem most nagyon belopta magát a szívembe. Lehet, hogy el is kezdek szervezni egy partit, hogy én is ki tudjam bérelni ezt a gépet és megmutathassam barátaimnak és a családomnak, akik bizonyára hasonlóan odáig lesznek érte, mint én.