Sosem gondoltam, hogy az elektromos törölközőszárító oldja meg a problémám

Nemrégiben új lakásba költözhettem: minden szempontból tökéletes volt. Megfelelően megközelíthető a belváros, de már nem készülök ki annak túlzsúfoltságától, nem mellesleg a kedvenc butikjaimhoz is közel esett – micsoda véletlen! (Vagy mégsem? Ki tudja…) Nyilván sok szempont adódott a kiválasztásánál, a konyha elrendezésétől kezdve a gardrób méretéig, de egyvalamit mégiscsak kihagytam a kalkulációból, erre pedig nem jöttem rá azonnal, hiszen nyáron költöztem – csupán az első, nagyobb őszi hidegben. Akkor viszont nem győztem magam szidni.

Merthogy mint kiderült, a fürdőszobából valahogy sikerült mindenféle épkézláb fűtőegységet kihagyni, és csupán egy ventilátoros fűtőtest állt rendelkezésemre, hogy valami meleget csiholjak a számomra oly’ fontos helységbe: csakhogy utáltam pakolászni és nem mellesleg elképesztően rémesen nézett ki a csodás, legújabb divat szerint kiépített fürdőmben. Egy ideig végül ezt használtam, de szerencsére nem sokkal később letévedtem kedves butikomba, ahol szóba került ez a probléma is – és nagy örömömre az eladó hölgy szokásos, kedves mosolyával – két ruha próbálása közben – javasolta a https://futesrendszerek.hu weboldalt, ahonnan ők maguk is szereztek már be fűtőegységeket és beszámolt az elektromos törölközőszárító radiátor előnyeiről.

Persze csak a fejemet fogtam, hogy ez azért nekem is eszembe juthatott volna: elvégre egy ilyen törölközőszárító radiátor rendkívül kis helyet foglal; ha jól választok méretet, kellemes meleget csinál a fürdőben; és természetesen az sem elhanyagolható, hogy sokkal gyorsabban száradnának a törölközőim is, amelyekkel hidegben már szintén meggyűlik a bajom. Arról nem is beszélve, hogy az esztétika problémáját is tökéletesen orvosolni tudná egy ilyen készülék, hiszen többnyire modern és letisztult hatást keltnek – és plusz pont, hogy különösebben nagy átalakítások nélkül is be lehet ezeket szerelni, nem jelent extrémebb kiadást sem, hiszen egy konnektor valóban egyszerűen beszerelhető – mert igazából csak ennyi kell hozzá.

Még részletesebben az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei ezen az elérhetőségen olvashatóak, ahonnan megtudtam, hogy mik a további előnyei az elektromos rendszereknek a hagyományos, gázzal működőkéhez képest. Ugyan elsőre én is azt gondoltam, hogy jóval költségesebbek az elektromos megoldások, de a honlap által adott információk szerint erről szó sincs, sőt, állítólag rendkívül gazdaságosan lehet ezeket fenntartani. Annak is örültem, hogy a gázzal működtetett megoldásokkal szemben ez egy jóval környezetbarátabb, “zöldebb” szemléletet követő lehetőség, ezáltal egyébként is egyre nagyobb térhódítás várható az elektromos fűtések körében. Ez, jobban belegondolva, nem is volt annyira meglepő, hiszen körbenézve tényleg megállapítható, hogy a környezettudatos gondolkodás is már-már divatossá kezd válni és egyre többen törekednek a lakhelyük ilyen irányú kialakítására, legalábbis, amennyire megengedhetik maguknak.

Összességében nem is értem magamat sem, hogy miért is nem jutott eszembe előbb ez a lehetőség, de itt az élő példa arra, mennyire szuper is különböző butikokba járni – ki tudja, milyen hasznos információkat kaphatunk ott! Komolyan, ha nem nézek be az üzletbe és nem elegyedek beszédbe az eladóval, lehet, hogy még most, a blog írása közben is azt a szörnyen stílustalan fűtőtestet használnám a fürdőszobában, nem pedig egy stílusában és működési elvében is modern kivitelezésű eszközt. A magam részéről nagyon ajánlom mindenkinek a Fűtésrendszerek oldalán, nagyon hasznos információkkal látják el rajta az embert és aki megtalálja őket, annak azt hiszem, nem is érdemes tovább keresgélnie kivitelező után… szóval elektromos törölközőszárító radiátort mindenkinek!

Az elektromos törölközőszárító radiátor előnyei