A divat mellett az egészségünkről se feledkezzünk meg

A női divat, mivel férfi vagyok, soha nem érdekelt különösebben. Na jó, ez az állítás talán így nem teljesen igaz. Nem érdekelt, amíg barátnőm nem lett. Nem szerettem volna az a tipikus férfi lenni, aki utál a ruhaboltokban álldogálni. Szerettem volna én is részt venni a folyamatban. Ez néha összejött, néha meg nem. Voltak olyan napok, mikor a hátam közepére se kívántam azt, hogy egy zsúfolt plázában kelljen álldogálnom, izzadva a pulóveremben, arra várva, hogy a kedvesem végre kiválassza azt a ruhadarabot, ami tetszik neki.

Egyébként arra jöttem rá, hogy ez a probléma többrétegű. Az egyik fő indoka annak, hogy a férfiak nem szeretnek ruhát vásárolni, az a férfi ruhák választékában rejlik. Ezzel senkit nem fogok meglepni. Őszintén gondoljunk bele, hogy arányokban miként van elosztva egy ruhabolt. Rögtön megérezhetjük, hogy miért nem olyan motiváló egy férfinek betérni.

Persze a ruházat nem minden és nem is a külsőt tartom a legfontosabb dolognak. Az egészségemre én sokkal inkább szoktam figyelni. Gyógyszertárba azonban nem szeretek járni. Mindig tele van öreg nénikkel és általában nem vagyok tisztában azzal, hogy mit szeretnék vásárolni. Ezért lett számomra kiváló alternatíva a Prevenció Patika. Ez egy internetes oldal, ahonnan be tudok szerezni körülbelül minden vény nélkül kapható gyógyszert, amire csak szükségem lehet.

Több orvosi termékkel foglalkozó bolt is létezik a neten. Mégis, én azt érzem, hogy a Prevenció Patika kiemelkedik ezek közül. Több dolog is közrejátszik abban, hogy miért gondolom ezt így. Az első, a kiváló és gyorsan tanulható kialakítás. Az igényes oldal mindig azt sejteti az emberrel, hogy a szolgáltatás is hasonló minőségű lesz. A Prevenció Patika oldalán pedig ez nem csak illúzió.

Mikor fellépünk a kezdőlapra, már akkor tájékozódhatunk arról, hogy mik az aktuális kiemelt termékek. Nagyon szeretem, mikor egy kiemelt ajánlatos részleggel nyit az oldal, mert így tájékozódhatok olyan termékekkel kapcsolatban is, amikre egyébként nem gondoltam volna. Most éppen volt egy multivitamin tabletta, ami elnyerte a tetszésemet, és még le is volt árazva. Bizony, a kiemelt ajánlatok között általában akciós termékeket találhatunk, aminek az előnyéről nem hiszem, hogy különösebben magyarázkodnom kéne.

Az oldal azonban még más olyan funkciókkal is rendelkezik, amikkel teljes mértékben helyettesíteni tudja a hagyományos boltokban történő vásárlást. Az egyik ilyen, hogy el tudjunk menteni a nekünk tetsző termékeket. Ehhez természetesen szükségünk van egy felhasználói fiókra is, ezt azonban könnyedén meg tudjuk csinálni. A regisztrációs procedúra nem komplikált és nagyon megéri azt a kis plusz energiát, amit belé kell fektetni.

A Prevenció Patika tehát egy olyan internetes bolt, ahol olcsón, könnyedén tudunk megrendelni bármilyen otthonra szükséges orvosi kelléket. De milyen a rendelés folyamata? Pont olyan egyszerű, mint az oldal többi része. Aki már vásárolt webshopban, annak nem lesz semmi újdonság. Ha valamelyik termék megtetszett nekünk, akkor behelyezhetjük a virtuális kosarunkba. Ezt a kosarat át tudjuk nézni még egyszer, mielőtt véglegesítenénk a rendelést. Ezzel el tudjuk kerülni az esetleges félreértéseket. Ha megbizonyosodtunk afelől, hogy minden rendben van a rendelésünkkel kapcsolatban, akkor már csak meg kell adnunk a szállítási adatainkat. Végül pedig kiválasztjuk a fizetési módunkat, a termék pedig már el is indult felénk. Pár nap múlva meg szokott mindig érkezni és idáig még nem volt panaszom rájuk.