Nőiesség vs. Csepel bicikli?

Azt mondják, hogy a stílus maga az ember. Ha ezt a külső megjelenésre vetítjük le és speciálisan szerény személyemre, akkor erősen elgondolkodom, és meglehetősen ambivalens érzéseket vélek fölfedezni magamban.

Ezt azért mondom, mert 30-as nőként ugyanúgy, mint tini koromban, elmondhatom, hogy a divat megszállottja vagyok. Imádom a magasszárú csizmákat, a tűsarkú cipőket a miniszoknyát, valamint a szoros, testhezálló farmerokat és egyáltalán mindent, ami nőies és csábító.

Ezzel a stílussal eléggé össze nem egyeztethető az életem úgymond másik „szíve csücske”, ami nem más, mint a Csepel bicikli.  

Ezt azért jelenthetem ki ennyire határozottan, mert gyermekkorom óta meghatározó volt a napjaimat illetően a Csepel bicikli, hiszen Csepel biciklin tanultam meg a kerékpározni, ez volt az első ajándékom szeretett nagypapámtól. Aztán tini koromban Csepel biciklivel siettem az első randevúmra, és most feltett szándékom, hogy a gyerekeimnek is Csepel biciklit szeretnék ajándékozni.

És ami legalább annyira fontos, mint maga a márka, az nem más, mint hogy ennek a csodás darabnak a beszerzése a motorbolt.co.hu-ról fog megtörténni. Ez evidencia számomra attól a ponttól kezdve, hogy rátaláltam a weboldalukra.

A motorbolt.co.hu webáruház elkötelezettsége a Csepel márka iránt egyértelmű, hiszen weboldalukon nézelődve a „kerékpárok” vízszintes menüsorból legördülő találatok erre egyértelmű bizonyítékot szolgáltatnak. A számos népszerű és minőségi kerékpár márka mellett a Csepel kerékpár egyedülálló módon ugyanis a legtöbb modellel képviselteti magát. Rátalálunk itt többek között a teljes Blackwood sorozatra, a Torpedal, Torpedo, Royal, Rapid, Deepspace kerékpárokra, valamint utánfutók és trailerek is megtalálhatók a webáruházban.

Nem megvetendő dolog az sem, hogy a weboldalról kerékpárokat rendelve azokat nem darabokban kapjuk meg, hanem teljesen összeszerelve és üzembe helyezve szállítják le nekünk.

Ha valaki mégis ódzkodna attól, hogy becsomagolva kapjon meg egy teljesen összeszerelt kerékpárt, az személyesen is körülnézhet a Viczai Kft. dunaföldvári boltjában, és megvásárolhatja a kiszemelt Csepel biciklijét.

Én pedig csak reménykedni tudok abban, hogy a lányaim is hasonlítanak rám abban, hogy bár imádják a divatot, de nem vetik meg majd csak azért a kerékpárt, a kerékpározást, mert attól tartanak, hogy nem festenek egy biciklin elég nőiesen.