Az autósbolt, ami minden autó-szerelmesnek tetszeni fog

Mindenkivel nehéz megtalálni az első közös témát, de ha a hobbykról kérdezünk, biztosan szívesen fog mesélni, és máris megtörtük a jeget. Legutóbb egy kávéházban hallottam egy friss párocskát csacsogni, ahol a lány nagyon odavolt az autókért. A srác nem tűnt annyira izgatottnak a témától, de látszott rajta, hogy szívesen hallgatja a leányzót, mert megnyerő a lelkesedése. Egy autósbolt volt éppen téma, amit nemrégiben fedezett fel magának, és ahonnan most rengeteg mindent tervezett vásárolni.

Az autósbolt a lány bevallása szerint a legjobb az egész környéken. A legjobb autóolajokat tudja itt venni, ezért visszajáró vendége lesz a helynek. Óbudán, Kőbányán, Kelenföldön és Újpesten is van üzletük, így szinte bárhonnan könnyen elérhető legalább egy boltjuk. Rengeteg mindent be lehet szerezni náluk. Többek között személygépjármű, motorkerékpár, teherautó olajokat, váltóolajat, ipari olajokat, sőt még mezőgazdasági és vízjármű olajokat is. Az autók ápolásához kaphatóak műanyag alkatrészekhez tisztítók, a kárpit rendben tartásához eszközök, illatosítók és klíma berendezés is. Még a bőr felületekkel felszerelt autó tulajdonosokra is gondoltak, és ahhoz is kapható tisztító. Mindezek mellett még rengeteg kiegészítő autós termék is van náluk raktáron. Ilyenek például a ponyvák, az olajos kannák, az ülés huzatok és még a téli hólapátok is.

Milyen olajat válasszunk az autósbolt kínálatából?

Az autósbolt webshopjában kiválasztható márka, viszkozitás és kiszerelés alapján, hogy pontosan milyen olajat érdemes rendelni a kocsihoz. A személygépjármű olajok és kenőanyagok ingyenes kiszállítással érhetőek el az autósbolt készletéről. Húsz garantáltan eredetei, márkás olaj közül lehet válogatni, amik luxus kategóriába esnek. Így az autónk a legjobb ellátásban részesülhet, ezek az olajok segítik jó karban tartani. Azért érdemes ezeket az olajokat választani, mert speciálisan az adott autókhoz készülnek. Vagyis a náluk kapható közlekedési és ipari olajok megbízhatóak, és sok nagy cég is őket választja, mint például a MÁV. 

Ezentúl persze hatalmas előnynek számít, hogy elérhetőek. Csak Budapesten három kenőanyag profilú szaküzletük van, amelyek igazi szaktudással és valós készlettel érhetőek el. Dunakeszin található az anyacég, ahol több, mint száz tonna készlet érhető el. Mindezek mellett, ha még nem vagyunk biztosak benne, hogy ők a nekünk való autósbolt, akkor a garancia jó érv lehet. 100% garanciát vállalnak minden általuk forgalmazott termékre, matricával jelzik, hogy szakemberek hozzáértésével készültek a motorolajaik. Megbízható értékesítési csatornán keresztül jut el a megrendelőig a kívánt olaj. Az autósbolt több magyarországi bolt importőre, vagyis a profi hozzáértők is őket választják, így mi sem járhatunk rosszul velük. A szaktudás, a garancia és a minőség egy helyen található meg ebben az autósboltban, így a pénzünkért tényleg remek termékeket kapunk.

autósbolt
a megfelelő motorolaj kiválasztásával sok évig biztosítjuk az autó kiváló működését

Szakmai tanácsadás, nem csak termékek

Az olajkeresővel kideríthetjük a honlapon, hogy milyenre van nekünk szükségünk. A márka katalógusból ki lehet választani, hogy melyik olaj milyen típusú autóhoz megfelelő. Sőt még azt is, hogy mennyi a javasolt feltöltési mennyiség. A Castrol, az Elf, az Eneos motoroil, a MOTUL, a Shell Helix és még sok remek márka elérhető a webshop kínálatából. Ha megvan a tökéletes olaj, akkor már csak hozzá pontosan passzoló szűrőt kell találni. Az olajwebshop.hu autósbolt a Filtron és Mann-Filter szűrőket ajánlja az autókhoz, és Hiflofiltro szűrőket a motorkerékárokhoz. Az autósbolt oldalán rengeteg hasznos cikket találhatunk, amelyek segítenek eligazodni az autós kérdésekben. Például olvashatunk a viszkozitásról, az olajcsere periódus meghosszabbításáról vagy a szintetikus olajokról. Mindenben segítenek és nem csak eladni akarnak, ilyenek az igazi profik, akik elégedett ügyfelek garmadájával rendelkeznek.

Mit érdemes még az autó biztonsága érdekében megtenni?

Mindenben azt az elvet vallom, hogy jobb megőrizni a tárgyakat és vigyázni rájuk, mint újat venni. Rengeteg olyan ruhám van, amit négy-öt éve hordok, mert vigyáztam rájuk és ma is újnak hatnak. De ugyanez a helyzet a biciklimmel is, amit minden évben egyszer megolajozok, letisztítom minden egyes darabját, és sosem hagyom kint az esőben ponyva nélkül. Ezek apróságok, amiket nem nehéz betartani, és sokkal tovább fog tartani a tárgyaink élettartama. Ez egy autó esetében különösen igaz, a kellő törődés és karbantartás nélkül hamar elhasználódnak és megbosszulják a nemtörődömségünket. Éppen ezért az olajwebshop autósbolt oldaláról érdemes a karbantartáshoz is beszerezni néhány hasznos eszközt.

Kívül belül ragyogó tisztaság

Az autó tisztán tartása kívül és belül is ugyanolyan fontos. A szélvédőtisztító például nagyon hasznos, hogyha nem szeretnénk egy koszos ablaküvegen át, hunyorogva vezetni, a mi balesetveszélyes és nem is mutat túl szépen. A Liqui Moly szélvédőtisztító koncentrátum remek választás, ha az autónkat szeretnénk tisztán tartani. Ugyanettől a márkától a Gumi ápoló és tisztító spray ugyanígy csodás karbantartó az autóhoz, illetve a műanyagápoló géllel a műanyag alkatrészek élettartamát is meghosszabbíthatjuk. A téli időszakban is fontos a tisztaság, így a Sonax Téli szélvédőmosó koncentrátum jobb, ha mindig van otthon a garázsban, hiszen ez nem fog ráfagyni az ablaküvegre, és szép tiszta kocsival indulhatunk a rokonokhoz vagy a munkahelyre. Emellé praktikus lehet beszerezni a Liqui Moly márkától a Winbter szélvédő jégoldót is, ami szintén megkönnyíti a reggeli jég kaparászást a szélvédőről. A gumik ápolása mellett a felni tisztán tartása sem utolsó, ehhez is van termék az autósbolt webshopjában, méghozzá egy megint márkás és profi termék, a Liqui Molytól a Felgen Reiniger Spezial felnitisztító.

Kivel nem fordul még elő, hogy véletlenül nekitolatott valaminek vagy egy belógó ág megkarcolta volna az autó oldalát vagy tetejét. Ezek a karcok nagyban rontják az autó megjelenését és nem éppen mondhatóak igényesnek. Erre is van megoldás, mert a Sonax karc eltávolító pont erre a problémára való, így autónk újra régi pompájában csilloghat.

Egyéb praktikus termékek az autósbolt webshopjából, ami az autó kedvelőknek, akár ajándékba is jó ötlet lehet

Az autók szerelmesei mindig örülni fognak valami apróságnak, ami szeretett autójuk mellé praktikus darab lehet. Ezek nem olyan drága termékek, viszont sok esetben remek segítséget nyújtanak. Ilyen lehet például a keréktároló zsák, amely a hidegben vagy a meleg, poros időben jól betakarja és óvja a kerekeket. Az autótakaró ponyva a jégeső, és nagy esőzések vagy a ragacsos termésű fák alatt védi az autó felületét.  Ezek mellett hasznos, mivel megelőzi a rozsdásodást és a felületi sérüléseket, karcokat is.

Egy ilyen autósbolt jó lehetőség arra, hogy mindent egy helyről szerezzünk be, így sokat megtakarítva magunknak. Tudjuk, hogy minőségi, profi termékeket kapunk, garanciával és szakmai tudással mögötte. Ezek mellett a segítséget is megkapjuk, hogy a nekünk megfelelő terméket válasszuk ki, és Budapesten sok helyen elérhetőek. Ráadásul a kiszállításnak köszönhetően gyakorlatilag bárhonnan rendelhetünk tőlük. Ha pedig nem magunknak, hanem valakinek szeretnénk kedveskedni néhány autós kiegészítővel, akkor ezt is megtehetjük. Lehet ez az apukánk vagy egy kedves lány, fiú, aki bolondul a kocsikért. Biztosan örülni fognak, hogyha ilyen minőségi autós termékeket kapnak ajándékba, hiszen a hasznos ajándék mindig jobb, mint egy semmitmondó kacat, ami csak tucattermék, és hamar a polcon vagy a padláson fog kikötni. Egy erős autós ponyva biztosan jól fog szolgálni az új gazdájánál, hiszen nincs olyan helyzet, mikor ne jönne jól. Minden autós ismerősömnek jó szívvel ajánlanám ezt az autósboltot, most a pandémia idején is, mivel nyitva tartanak és online is elérhetőek a termékeik, telefonon és e-mailben lehet segítséget kérni tőlük. Szóval, ha esetleg most romlik el valami az autódban vagy csak szeretnéd ezt megelőzni, akkor látogass el a honlapjukra és szerezz be néhány hasznos autós holmit vagy minőségi olajokat, tisztítószereket és védő sprayket.