Az új divat is csábító, de a ruhák ára már kevésbé

Egyre jobban szeretek divatosan öltözködni. Ez régen nem volt szokásom, a középsuli végén, és a fősuli elején még egészen húztam a “tépett” cuccok irányába. De, mióta van a Topiwork, már követem a divatot!

Pontosabban, Topiwork már régóta van, ha jól tudom (topiwork.hu), de úgy értem, hogy mióta én is kerestem ott hostess diákmunka jellegű dolgokat magamnak, és hasonlókat, azóta pénzem is van az újabb és divatosabb cuccokra.

Stílust váltottam, de tényleg a Topi kellett hozzá, hogy ki is tudjam alakítani ezt az új stílust. Bánni fogom ha már nem lesz hallgatói jogviszonyom, asszem akkor már nem dolgozhatok a Topin keresztül, de amíg tanultok, ti is éljetek ezzel a lehetőséggel!

A hostess diákmunka egy út csak a sok közül. Mindenféle kategóriában vannak melóik fiataloknak, akik tanulnak. Tanulói jogviszonyt igazolnak és ezen a szövetségen keresztül vadásznak maguknak valami tanulás mellett végezhető melót. Vagy épp nyári melót!… A Topi azért nem egy kis csipp-csupp valami. Lehet itt már komoly egzisztenciát építeni tökre jól, fiatalon is. Én nem csak a pénzkeresés szükségessége miatt adok erre! Egyszerűen jó érzés nagybetűs felnőtt életet élni. Úgy, hogy már foglalkoztatnak valahol.

A Topiwork annyit ad nagyon vastagon kiemelt “pluszban”, hogy lehet válogatni is, milyen munka kell (nem minden tényleg a hostess diákmunka), és eléri, hogy kedvező bérkategóriába essünk diákként. Segít a cégeknek is ebben, akik munkát hirdetnek, de mi járunk a végén nagyon jól.

Divatosan öltözködni nőként, ilyen fiatalon. A Topi-n keresztül megtalált cég által adott fizetés nélkül nem nagyon sikerült volna! Olyan árak vannak ma már…