Egy oldal ahol magadnak és a párodnak is válogathatsz csodás lábbeliket

Te is voltál olyan helyzetben, hogy a legjobb ajándék egy cipő vagy papucs lett volna, de nem tudtad, honnan kapnád meg a legjobb áron? Én is így jártam. A férjemnek most ment tönkre a kedvenc Bugatti cipője, és már egy ideje nyavalygott, hogy akkor most nincs neki egy jó pár cipője. Így fogtam magam, és elkezdtem kutakodni az internet berkein belül, és sikerült is aranyat találnom! A Bugatti webáruház | cipomarket.hu weboldal igazi áldás volt, hiszen biztos lehettem benne, hogy itt megtalálom, amit keresek.

Nem csak azért, mert nagyon könnyen megtaláltam neki a megfelelő cipőt, hanem azért is, mert magamnak is rendeltem néhány párat. Őszintén nagyon nagy volt a kísértés, hogy ne vásároljam fel a fél kínálatot. Mikor nagy szezonváltás van, akkor szoktam felmérni, miből kell új, meg mi az amit le kell selejtezni. Ilyenkor ugyan jó nagy kiadásaim lesznek, de legalább a következő pár évre nem kell lábbelikre költenem. Épp ezért is veszek ilyenkor minőségi termékeket, hiszen ezeket használom a leggyakrabban. Úgy szoktam csinálni, hogy amiket leselejtezek, ha olyanok, akkor félreteszem őket ilyen egyéb dolgokra, mint sport cipő esetében palántázás, vetés meg szőlő nyírás, vagy csizmánál disznóvágás és hasonló neves alkalmak. A régebbieket, vagy azokat, amiknek lejártam a talpát, és nincs már hasznuk máshogy sajnos a kukába kell hogy tegyem, de sajna nem minden tart örökké.

De legalább egy márkás cipő esetében biztos lehetek abban, hogy egy pár évig legalább kibírja, és nem kell évente, kétévente új cipő után kutyagolnom. Az oldalon amúgy minden adott egy ilyen vásárláshoz. Olyan márkák vannak itt, mint a Tamaris, a Batz, a Bugatti (amit már említettem), az sOliver és még sok más. Nem csak akkor ajánlom neked ezt az oldalt, ha olyan márka bolond vagy mint én, hanem akkor is ha a minőségre akarsz menni. Nincs túl sok cipőm pont azért, mert ami kevés van, azokat folyamatosan használom, de még így is több évig bírják a gyűrődést. Ugyan nem innen rendeltem, de van egy Batz szandálom, ami már több mint három éve megvan, és még mindig kitűnően szuperál. Nem volt olcsó, de az olcsó fajtákból már 4-szer újat kellett volna venni, és lassan a szandál duplájánál járnék.

Nem csak lábbelit lehet itt kapni minden alkalomra (de tényleg mindenre: téli csizma, nyári papucs, tavaszi cipő, sport cipő, alakalmi szandál, amit akarsz), hanem táskákkal is szolgálnak ugyanilyen neves márkáktól, de ha valami kisebbre vágysz, itt bőr pénztárcát is találsz, amiben biztonságban magadnál hordhatod az értékeidet. Ha pedig férfiból vagy, vagy csak gyakran hordasz olyan nadrágot, amihez elkel, öveik is vannak, amikből bátran lehet válogatni. Az áraikkal egyáltalán nincsenek elszállva, és ha azt vesszük, hogy egy kínai boltban ennek esetleg a feléért kapsz akár milyen cipőt, de azt háromszor kell legalább cserélned, míg ez levásik a lábadról, már akkor is nagyon megérte adni rá. Plusz azért is szeretek ilyen márkás cipőket vásárolni, mert tudom, hogy nem teszi majd tönkre a talpbetétem, mihelyst belerakom. Volt már olyan, hogy beletettem, volt a lábamon egy hétig, kettőig a vadi új cipő, és utána úgy döntött ő megadja magát. Szóval ha másnak is ilyen gondja akad, ajánlom, hogy ne erre sajnálja a pénzét.

A szállításuk amúgy nagyon kedvező. Minden termékre 1000 forint szállítási költséget adnak, és nem kell külön még ráfizetni, ha utánvétben vagy pick-pack pontra kéred a csomagodat. Ha pedig 70 ezer forint felett rendelsz, akkor ingyen kiszállítják neked. Ha csak egy terméket rendelsz, a szállítás egy-két napot fog igénybe venni, esetleg ha nincs raktáron a termék, akkor kicsit többe, de ez nem jellemző. Ha több terméket rendelsz, akkor beletelhet öt munkanapba míg kiszállítják, de ez több tényezőtől függ természetesen. Ha pedig cserélni szeretnél, akkor 4-8 napot is igénybe vehet a dolog, de én még ezt se gondolnám egy túlzottan hosszú időnek.

Mivel a cipők méretezésében nem mindenkinek lehet megbízni, így nekem se a talpbetétem miatt (jelzem van vagy fél centi vastag a legvastagabb részén, így sokat dob a lábfejemen), akkor se kell kétségbe esni, hiszen van mód a cserére. Egyrészt ha abszolút nem azt kaptad, amit kértél, vagy már azóta tárgytalanná vált a cipő, táska, öv vagy mi egyéb témája, akkor 14 napon belül visszaküldheted, és visszautalják neked a vételárat. Ebben és a csere esetében is az ügyfélnek kell fizetnie a szállítási költséget, de ez a legtöbb helyen így van. A cserénél az a procedúra van, ahogy azt a Gyakran Ismételt Kérdések résznél is írják, hogy csinálsz egy képet a kapott termék típusáról, méretéről, színéről (ez ugye, mint tudjuk általában a dobozon is szerepel), majd egy kísérő levél keretében elmondod, hogy mi a problémád vele: más színt vagy más méretet szerettél volna, vagy akár egy teljesen más modellre szeretnéd cserélni. Ha ez utóbbit választod, és a kért termék drágább, mint amit kaptál a különbözetet a futárnak kell odaadni. Ez amúgy már tényleg csak egy szimpla csere: futár meghozza az új cipőt, te meg odaadod a rosszat dobozostul, tartozékostul, és mindenki boldog.

Szerencsére ezekkel a cipőkkel minden rendben volt, ahogy mondtam én a férjemnek egy Bugatti cipőt vettem, amolyan oxford szerűt a munkájához, én magamnak pedig egy világos Batz tavaszi cipőt és egy sOliver körömcipőt rendeltem (ez utóbbit nekem is munkába). Szerencsére mind a ketten nagyon örültünk a vásárnak, és így nem kellet se a cserét, se a 14 napos visszaküldést igénybe venni. Azt még majd meg tervezem nézni, hogy az Általános Szerződési Feltételekben mit írnak az esetleges garanciáról, mert ezt sose árt tudni, még minőségi termékek esetében se, vagy inkább főleg azokéban nem.

Bugatti webáruház | cipomarket.hu
Bugatti webáruház | cipomarket.hu

Mindenesetre mindkét cipőbe illik a talpbetétem, és nagyon-nagyon kényelmesek is. Olyan lábat örököltem édesanyámtól, hogy még a papucs is képes feltörni, és ezek nem törték fel! Szóval nagyon elégedett vagyok. A férjemet pedig úgy kellett megfenyegetnem, hogy vegye már le a cipőjét, mert képes lett volna még az ágyban is magán hagyni. Nem azt mondom, hogy nem voltak pont ennyire kényelmesek, de ez azért már túlzás volt, nem kisgyerek már.

Szóval, ha új cipőre lenne szükséged, de nem tudsz választani a bőség zavara miatt, ajánlom keresd fel a Bugatti webáruház | cipomarket.hu web oldalt. Ugyan a bőség nem lesz kevésbé zavaros, de rendezetten megtalálsz mindent a legjobb minőségben. Legyen az cipő, táska, pénztárca vagy öv. Azt is hozzá tenném, hogy ha törzsvásárló szeretnél lenni, van olyan opció a regisztrálásnál, hogy hírlevél feliratkozás. Ha ezt bepipálod, kapsz emailt a legújabb termékekről és akciókról, így biztos nem maradsz le és ki semmiből és semmiről. Plusz az sose rossz, ha meg tudsz spórolni egy kis pénz. Érdemes meggondolni, és körülnézni. Ez utóbbi még senkinek se ártott, és ki tudja, még a végén megtalálod álmaid cipőjét vagy táskáját.