Táskával lehet csak igazán jól csábítani

Hétköznap általában korán kelek, mert joga órákat szoktam adni egy városi teremben. Nincs jobb érzés annál, mint a hajnali felfrissülés. Egy nap észrevettem, hogy diákjaim között feltűnt néhány úriember és mivel eddig csak mi hölgyek jógáztunk, ezért ez egy frissítő változás volt számunkra. A srácok mind öltönyt viseltek és egyen táskájuk is volt. Persze óra kezdésre már lazább volt a viseletük viszont rendkívül megkapó volt a látvány.

Nem telt bele sok idő és a csapat kezdett összerázkódni néhány nap után, hiszen szinte mindig ugyanazok a személyek jártak az órákra. Egy pár hónap elteltével észrevettük, hogy egy pár különös érdeklődéssel viszonyul egymás iránt és ez egészen addig fajult, hogy eltervezték, hogy összekötik az életüket. Egy kisebb baráti összejövetelt szerettek volna szervezni és felajánlottam nekik, hogy a jóga terem alkalmas lehet a ceremóniára és az utána megtartandó ünnepségre. Hatalmas volt a boldogság és a lányok el is kezdtek rögtön szervezkedni.

Készülődés

Nagyon fontos szempont volt, hogy a kiszabott keretet nem szabadott túl lépni viszont a táskák kérdésében nem tudunk előbbre jutni. Majd a vőlegény említette, hogy szerinte a www.annataska.hu weboldalon kellene szétnéznünk, mert az ő cége is ezt a weboldalt használja főleg azért, mert nőknek és férfiaknak egyaránt kínál rengeteg lehetőséget. Valóban felmentünk az oldalra és táskák, pénztárcák, övek széles választékát találtuk kedvező áron nők és férfiak számára is.

Először az öveket néztük át az oldalon és nagyon szimpatikus volt számunkra, hogy többféle színből is tudtunk választani. A méretezés is meg volt jelölve ezért könnyen el lehetett dönteni, hogy melyik méret az alkalmas számunkra. Akkora szerencsénk volt, hogy minden egyes öv 20% kedvezménnyel volt kapható, amikor keresgéltünk.

www.annataska.hu

Pénztárcából is rengeteg félét találtunk és néhány lány úgy látta, hogy egy kisebb modell alkalmas lehet táska helyett is, mert pánttal volt ellátva.

Egyértelmű, hogy táskából volt a legnagyobb választék a www.annataska.hu-n. Megkönnyíti a választást, hogy többek között típus szerint is csoportosítva vannak ezért mindenki könnyen el tudja dönteni, hogy mire is van szüksége. Többféle típus közül lehetett választani. Mi főleg kézitáskákat és válltáskákat nézegettünk és nagyon hasznos volt, hogy szín és méret szerint is lehetett szűrni az eredményt.

Kategóriák

Az annataska.hu-n márka szerint is rendezheted találataidat, az olasz táskáktól egészen a különböző minőségi márkákig, ahol rengeteg szín és minta közül tudsz választani. A nagyon népszerű bőr táskák mellett ma már a szintetikus anyagból készült táskák is megtalálhatók az elvárt minőséget hozva.

Mivel az annataska.hu egy webáruház ezért személyesen nem lehet megtekinteni a termékeket. Viszont az elérhetőségeken keresztül könnyen kapcsolatba tudsz lépni a céggel e-mailben vagy esetleg az ügyfélszolgálatot is könnyedén elérheted telefonon.

Az izgalmas része, hogy vásárlásunk után pontokat kaphatunk, amit következő vásárlások alkalmával kedvezményre válthatunk. Az szállítás egyszerű és gyors, valamint fix költséges ezért más oldalakkal ellentétben az annataska.hu-n nem kell aggódnod azért, hogyha többet vásárolsz akkor ez az összeg meg fog emelkedni.

A rendkívüli választéknak és remek áraknak köszönhetően mindenki megtalálta az összes kiegészítőt, amire szüksége volt a nagy nap előtt. Remek tapasztalat volt számunkra, hiszen sosem gondoltuk volna, hogy egy férfi fog nekünk weboldalt ajánlani. Köszönjük az annataska.hu-nak, hogy mindezt lehetővé tette számunkra.