Szegélyvágó vásárlás az interneten

Nehéz nőként szerszámokat vásárolni és nem feltétlenül az esetleges hozzá nem értés a probléma, sokszor nekem az eladók hozzáállása okozott gondot.

Sajnos találkoztam mér olyannal, hogy elmentem venni valamit és egy sokkal drágább modellt “sóztak rám”, kihasználva a hozzá nem értésemet.

A kellemetlen kérdéseket, és az eladók tanácsait szerettem volna elkerülni, mikor először a bestmarkt.hu oldalon vásároltam.

Legutóbb egy szegélyvágó vásárlás során kerestem fel az oldalt, ugyanis szerettem volna a személyes kontaktot elkerülni az eladókkal, és úgy döntöttem, hogy magam fogok szegélyvágót vásárolni.

Maga a szegélyvágó vásárlás pedig sokkal jobban sikerült, mint gondoltam, hogy menni fog.

A bestmarkt.hu oldalon ugyanis kategóriákra vannak osztva a termékek és minimális utána olvasás is elég volt hogy a rengeteg szűrőfeltétel közül ki tudjam választani azokat, amik a tökéletes szegélyvágót fogják nekem kilistázni.

Nagyon felhasználóbarát az oldal, hiszen egy olyan ember mint én, aki semmit sem ért a szegélyvágókhoz, simán megtalálta a neki legmegfelelőbbet. Persze a végleges vásárlás előtt azért kikértem a témában egy kicsit jártasabb ismerősöm segítségét is, csak annyiban, hogy megmondja, amit kiválasztottam, az valóban megéri-e, és mikor leokézta, akkor meg is vettem.

A szegélyvágó vásárlás már ennyire egyszerű feladat, nagyon örülök neki, hogy más kerti géppel és egyéb szerszámokkal, elektronikai eszközökkel együtt meg lehet vásárolni már az interneten is.

Sok jó webshop van, de nekem ez az egyik kedvencem. Szeretem a letisztult designját, szeretem, hogy gyakorlatilag mindenre rá tudom szűrni, ami fontos, így a számomra nem érdekes találatokon nem kell átverekednem magamat, hogy megtaláljam a legjobbat.

A szegélyvágómat nagyon hamar kihozták, hamar ki is tudtam próbálni, minden rendben volt vele, a futár még abban is segített, hogy behozta nekem a teraszra, hogy ne nekem kelljen cipekednem.

A bestmarkt.hu nagyon jó kis webshop, folyamatosan vannak akciók, mindig ki lehet valamit olcsón fogni. A múltkor vettem pár konyhai gépet itt, mindegyiket jóval áron alul. Még egy barátnőm ajánlotta egyébként őket, de egy darabig nem is néztem meg, mert nem szeretek váltani.

Szerintem ezzel sokan így vannak, inkább a megszokottat választják az újdonságok helyett, pedig sokszor az új cégek és oldalak sokkal kedvezőbb árakon értékesítik ugyanazt vagy éppen sokkal nagyobb a választékuk. Persze nem azt mondom, hogy mindig az új a jobb, de ebben az esetben engem nagyon meggyőzött a bestmarkt.hu, és kicsit bánom, hogy nem fedeztem fel egy kicsit előbb és nem adtam előbb esélyt neki.

Sokat lehet spórolni velük, főleg, ha nem csak a teljesen új, hanem az értékcsökkentett termékek között is szétnéz az ember.