A csinosság nem kizáró ok, kérj székhelyszolgáltatást!

Annyiszor találkozni az élet számos területén sztereotípiákkal, hogy már lassan a falra mászok tőle. Egyszerűen nem hiszem el, hogy a XXI. században még mindig menő az, ha ekézünk másokat valamilyen tulajdonságuk vagy különbözőségük miatt. De amit nőként a legnehezebben viselek, az az a fajta gondolkodásmód, amely a nőket alsóbbrendű lényekként tünteti fel. Lényeg, hogy legyél csinos, de értened már nem kell semmihez! Maradj csak a fakanálnál, hiszen úgysem értesz máshoz. De a másik oldal sem sokkal jobb, amelyik azt hirdeti, hogy a nőknek az érvényesüléshez el kell férfiasodniuk. Márpedig bennem buzog a tettvágy: csak azért is megmutatom, hogy lehet valaki egyszerű, nagyszerű üzletasszony és szép nő is!

Épp a vállalkozásom alapításán törtem a fejem, amikor egy ismerősöm a figyelmembe ajánlotta a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalt. A vállalkozásom székhelye kapcsán ugyanis nem volt jobb ötletem, mint hogy a vállalkozást a lakóhelyemre jelentsem be. Még szerencse, hogy a barátnőm belinkelte nekem ezt az oldalt, ugyanis életem nagy hibáját követtem volna el mindezzel! Ekkor ugyanis építményadóra lettem volna köteles. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldal azonban felkeltette bennem az érdeklődést a székhelyszolgáltatás iránt, ezért tovább böngésztem az oldalon. Az oldal a Gross Office Kft-hez tartozott, és mint kiderült, a segítségükkel be lehet jegyezni cégeket az általuk felajánlott címekre. Sőt! Ha az ügyfél esetleg nem rendelkezik saját ügyvéddel, abban is tudnak segíteni. Vagy ha éppenséggel épp, hogy ragaszkodna a saját ügyvédjéhez a szerződéskötéskor, ebben is rugalmas a csapat.

És ha mindez nem lenne elég, az egyik székhelyszolgáltatást Újlengyelben is igénybe lehet venni, ahol ráadásul iparűzési adót sem kell fizetnie a cégeknek! Így az ezen megspórolt összeget akár más tevékenységbe is bele lehet fektetni, ami jövedelmezőbb, és nem ablakon kidobott pénz. Ez a székhelyszolgáltatás emellett teljes körű postai ügyintézést, szkennelést, digitális archívumot, és postázást is kínál. Sőt, hatósági intézkedés esetén tűrik mindezt és fogadják a hatósági szervek képviselőit! Ha pedig most ütjük nyélbe a szerződést a székhelyszolgáltatásra, ajándékba kapunk egy hónapnyi szolgáltatást! Nekem igencsak megmozgatta a fantáziámat ez a lehetőség – ki tart velem?!