A szem alatti táskák oka – és az észrevehető különbség!

Igazi csajos csaj vagyok, nagyon szeretem a szép ruhákat, cipőket, kiegészítőket

Talán nincs is nálam csajosabb hölgy ezen a kerek világon. Imádom a divatot, a szép ruhákat, cipőket, táskákat… A barátnőim már-már csak nevetnek rajtam, amikor ismét előrukkolok egy újabb darabbal, amely a ruhatáramba tehető… Biztosan vannak, akik azt gondolják, minek költök ennyi pénzt ilyen hülyeségekre, de az ő véleményük megmondom őszintén, nem érdekel. Egyedülálló vagyok, és szerencsére nagyon jól keresek. Vigyázok rá, hogy egy bizonyos összeget minden hónapban félre is tudjak tenni, hogy ha ne adj’ isten valami történik, akkor is legyen mire támaszkodnom. Azt gondolom, hogy felelősségteljesen állok az élethez – így aztán miért ne élvezhetném egy kicsit, amim van?

A bőröm ápolására is oda szoktam figyelni, ezért mellbe vágott a szemem alatti táskák megjelenése

Vannak kedvenc ruhaboltjaim, amelyeket például minden adandó alkalommal meglátogatok, amikor tehetem. Persze nem vásárolok ész nélkül, de azért egy szép ruha, egy csinos szoknya, vagy egy vagány táska van, hogy befigyel az én bevásárlókosaramban is… Elsősorban a csajos szetteket kedvelem: ha valami csillog vagy masni van rajta, bizony engem már meg is vettek vele! De nem csak a ruhák és a kiegészítők terén, hanem a szépségápolás terén is igyekszem odafigyelni magamra. Így arra is nagy hangsúlyt fektetek a mindennapjaim során, hogy megfelelő mennyiségű vitamint vigyek be a szervezetembe, és a bőrömet és a hajamat is megbízható kozmetikai szerekkel ápoljam.

Sokan mondják ugyanakkor, hogy a szem a lélek tükre, és én maximálisan hiszek ebben. Azt vettem észre, hogy az ember akkor tud igazán jól kinézni és megelégedni a külsejével, ha a lelkében is helyrerakott néhány dolgot. Korábban sokkal többet ítélkeztem a külső alapján, ma már jóval óvatosabb vagyok ebben a témakörben. Különösen a szem alatti táskák oka mentén gondolkodtam el, amikor nemrég magam is egy ilyen spirálba kerültem. Bármilyen kozmetikai szert használtam, csak ideig-óráig enyhítette a tüneteket, hosszú távon nem sokat használt. A részemre az hozta el a megoldást, amikor az egyik barátnőm megismertetett az InstanTense oldalával és a termékeivel. Az oldalon ugyanis a hatékony kozmetikai szerek bemutatása és értékesítése mellett bizony azt is kihangsúlyozzák, hogy számos külső elváltozásnak lehetnek belső, lelki okai is, és ez alól nem kivétel a szem alatti táskák megjelenése sem.

A szem alatti táskák valódi oka az InstanTense szerint

Ez igencsak meglepő volt, amikor ezzel első alkalommal szembesültem. Az instantense.hu ugyanis sok olyan lelki dologból eredeztethető okot felsorolt, amelyek kapcsán magamra ismertem. Ilyen volt például, hogy a munkám miatt eléggé stresszes életet élek, és emiatt nagyon nehezen alszom el. Nemrég vettem egy okosórát is , hogy kicsit jobban tudjam monitorozni az alvási eredményeimet, de a végeredmény kiábrándító. Tulajdonképpen nem igazán fordul elő olyan, amikor nyugodtan tudok aludni, így általában az az élményem, hogy sosem pihenem ki magam. Amivel pedig szintén fájdalmas volt szembesülni, hogy nem az alváshiány az egyetlen, amely a szem alatti táskák okaként szolgálhat. Sajnos a nyár berobbanásával, és azért, hogy kicsit csökkentsem a feszültségemet, sokkal több bulimeghívásra mondok igent, és bizony az alkoholfogyasztásom is megnőtt. Nem beszélve arról, hogy kávét és cigit is jelentősen többet fogyasztok az ilyen alkalmakkor…

Ti voltatok már úgy, hogy egy hosszú este csak bedőltetek az ágyba, és nem mostátok le a sminketeket? Vagy sminkben napoztatok? Nos, akkor biztosak lehettek benne, hogy ezzel is csak a szem alatti táskák megjelenésének lehetőségét erősítettétek, akárcsak én… De az eddig felsorolt példák kézzel fogható dolgok, és a nem megfelelő életvezetésből származtathatók. Ez már így önmagában is elég rosszul hangzik. Az előbb azonban azt mondtam, az instantense.hu oldalon azt olvastam, a szem alatti táskák oka lehet lelki eredetű is. Ezért a saját, stresszes életemmel kapcsolatban is gondolkodóba estem. Szinte biztos, hogy megfelelési kényszeres vagyok, ráadásul perfekcionista, ezért duplán rágódom minden egyes munkahelyi probléma, vagy feszültebb helyzet kapcsán… Márpedig a szeretetéhség, az elnyomott vagy ki nem mutatott feszültség, a túlvállalás okozta szorongás is okozhat elváltozást a szem alatti részeken.

Mit tehetünk, ha fel akarjuk venni a harcot a szem alatti táskák megjelenésével?

Gondoljatok csak bele: nem elég, hogy öregszünk, a nem megfelelő életvitelünkkel és a mentális problémáink fel nem ismerésével még gyorsítjuk is a szem alatti táskák megjelenésének és elmélyülésének folyamatát! Az instantesne.hu-on olvasottak hatására ezért maximálisan átértékeltem a mindennapjaimat, és igyekszem egy picit tudatosabban és lassabban hozzáállni a dolgokhoz. Próbálom nem túlságosan szétzilálni magam, mert most már látom, hogy ennek fizikailag is jól látható negatív következménye is lehet. Márpedig hiába a szép ruhák és a menő kiegészítők, ha az embernek szomorú vagy éppen táskás a tekintete… De hogy a lelki gyógyulás mellett a fizikai tünetek is enyhüljenek, az InstanTense egy nagyszerű új terméküket, az InstanTense plus emelő szérumot is bemutatta az oldalukon! Ez természetesen az én érdeklődésemet is felkeltette, ezért izgatottan mélyedtem el a krém kapcsán bemutatott tudnivalókban.

Az InstanTense Plus emelő hatású szérum klinikailag igazoltan segít leküzdeni a szem alatti táskákat. A terméket kipróbáló vásárlók már az első használat után jelentős javulásról számolnak be. A vásárlói vélemények a honlapon is elérhetők, ezért ha szkeptikusak vagytok a termékkel kapcsolatban, érdemes azt a szekciót is megnéznetek. Higgyétek el, minden kétségetek el fog múlni a vásárlói visszajelzéseket olvasva! A krémet használók ugyanis arról számolnak be, hogy napról napra egyre feszesebbé válik a bőrük, és a krém valóban segít eltüntetni a szem alatt megjelenő táskákat! Az instantense.hu oldalán keresztül ráadásul most kedvezményes áron, 14.390 Ft-ért beszerezhető! A krém maga csupán egy kis tubus, 25 millilitert tartalmaz. Ez a kis mennyiség azonban hatvan napra elegendő adagot takar, így gyakorlatilag annyiba kerül, mintha minden nap vennél plusz egy csésze kávét valahol! Ráadásul a krém kiszállítása ingyenes, és akár egy napon belül landolhat is az ügyfélnél.

Visszafizetési garancia

Az ilyen esetekben, amikor az ember olyasmit rendel meg, amit előtte nem próbált ki, persze mindig jogosan merül fel a kérdés: mi van, ha nem használ? Az ilyen esetekkel rendkívül rossz érzés szembesülni, hiszen nem véletlenül próbálkozunk meg valami megoldást találni a problémára, ami olyan régóta zavar bennünket. Szerencsére az InstanTense nem csak a szem alatti táskák okára kínál választ, hanem 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is ad a IntanTense Plus emelő hatású szérumhoz! Így biztosan nem fogod azt érezni, hogy zsákbamacskát veszel meg a krémmel. Ha pedig további kérdésed van, ne késlekedj, keresd fel az InstanTense csapatát és tájékozódj a megoldási lehetőségekről első kézből még ma!