Szívesebben költök a telefonomra, mint ruhákra

Nem vagyok az a klasszikus értelemben vett “nőies nő”, ellenben a húgommal. Imád öltözködni, és mindig beépít valamit a saját stílusába a legújabb trendekből. Ezzel persze megőrjíti anyát, ugyanis ő azt szeretné, ha mindketten csinosan, nőiesen öltözködnénk, mint ő. Én viszont inkább a laza, szinte fiús stílus híve vagyok, a tesóm meg, mint említettem, igazi fashionista. Ezt a barátaink nagyon értékelik, és igazi fashion iconnak tartják, ellenben anyukánk gyakran a haját tépi a szettjeinken, főleg tesómén. Érdekes, hogy még ebből is én jövök ki jól, de persze örülök neki! Pedig sokáig azt hittem, hogy én okozom majd a botrányt a bő pólóimmal, gatyáimmal és a sneakereimmel. Ellenben tesóm egyik nap a 2000-es évek vibe-bal indul el otthonról, másik nap bohó és nőies, tele színekkel, harmadik nap pedig feketébe öltözik és díváskodik, mondjuk egy hangsúlyos rúzzsal. Ezt egyébként nem mondom neki túl gyakran, nehogy elbízza magát, de imádom az öltözködését. Mindenben, amit felvesz, önazonos tud lenni, és valahogy nem néz ki hülyén egyáltalán, ha egyik nap minimál skandi style-ban nyomja, másik nap pedig anime rajongónak öltözik. Persze sminkelni is nagyon jól tud, és a kiegészítőkkel is jól bánik. Mindenesetre ő az egyetlen ember, akit el tudok viselni magam mellett vásárláskor, sőt, ő rá is tud venni, hogy elmenjek vele. Ilyenkor közli, hogy itt az ideje néhány új göncöt beszerezni, és már indulunk is. Egyik kedvenc időtöltésünk a turizás, és ugyanis imádom, ahogy megtalálja a lehető legfurcsább kreációkat, aztán rajta valahogy mégis jól néz ki. Sőt még én is találni szoktam magamnak tök vagány dolgokat! A kilós és a vállfás turikat is szeretjük, de igyekszünk becélozni azokat az időket, amikor nincsenek olyan sokan, mert az embertömeget egyikünk se viseli jól.

Rám azonban jellemző az, hogy alapvetően a mobilomra, laptopra, bármiféle kütyüre szívesebben költök, mint ruhára. Nekem valahogy ezek a dolgok prioritást élveznek. Viszont a legutóbbi alkalommal nem épp jókedvemben kellett pénzt kiadnom a telefonomra, ugyanis egy figyelmetlenségnek köszönhetően lerepült az ágyamról, és még így is örülhettem, hogy csak a kijelző bánta. Szóval mondhatni, viszonylag sikeresen úsztam meg a történetet, de ezt ezen a ponton még nem tudtam, csak elkezdtem pánikolni, hogy vajon meg lehet-e csinálni a telefonom, hol találok most megbízható mobil telefon szervizt hirtelen.

Szerencsémre a húgom nem csupán az öltözködésben jártas, hanem kapásból mondta, hol van a közelben profi mobil telefon szerviz, így már indultam is, miután lecsekkoltam a nyitvatartásukat. A húgom mondta, hogy az egyik haverját elkísérte egyszer ide, és tök hamar megvoltak a szervizesek a javítással – ez mindenesetre biztatóan hangzott, de úgy voltam vele, hogy hiszem, ha látom. Amúgy az Lcd fixről van szó, szóval ha mobil telefon szervizt kerestek Budapesten, akkor erre a névre érdemes ránézni.

Lényeg a lényeg, oda is értem a szervizhez, és hála az égnek nem állt nagy sor előttem, csak egy picit kellett várni. Ahogy sorra kerültem, rögtön mondtam és mutattam is, hogy mi a probléma. Az ár mellett nyilván az érdekelt a legjobban, hogy mikorra tudnak elkészülni a javítással. Már a gondolatától is rosszul voltam annak, hogy esetleg huzamosabb időre ott kell hagynom a telómat. Úgy tűnik, tényleg egy profi helyet ajánlott a tesóm, mert az ott dolgozó srác egyből megnyugtatott, hogy nagyjából fél-egy óra elég is lesz a javításra, addig menjek egy kört nyugodtan és igyekeznek minél hamarabb kicserélni a kijelzőt. Nagyon megörültem ennek a gyors szervizelésnek és már nagyon vártam, hogy újra elnyerje régi formáját a kis telefonom. Mire visszaértem nagyjából háromnegyed óra múlva, már tényleg majdnem elkészült a telóm szervizelése, így addig nézelődtem kicsit. Azt mondjuk már a honlapjukon is láttam indulás előtt, amikor gyorsan lecsekkoltam őket a gépemről, hogy nem csupán kijelzőt tudnak ilyen gyorsan cserélni, hanem aksi cseréjében is elég jók és gyorsak. Szerintem ez főleg az én korosztályomnak rohadt sokat számít, ugyanis valljuk be, sajnos nehezen tudunk meglenni a telefonunk nélkül – tisztelet a kevés kivételnek. De gondolom az idősebb generációk számára is plusz pont, hogy hamar megvan a szervizelés.

mobil telefon szerviz

Na de lényeg a lényeg, hogy a használt és felújított telefonjaik kínálatára is rápillantottam, és felfedeztem, hogy még kiegészítők is kaphatóak náluk, mondjuk ez inkább a tipikus telószervizes felhozatal: fólia, tok, fülhallgató, töltő és különböző hosszúságú kábelek. A tokok egészen izgalmasnak tűntek számomra, mert nem a mai, csupa minta, csupa felirat stílusúakat láttam kirakva, hanem inkább letisztult volt a design. Lehet, hogy legközelebb beruházok egyre! Bár ahogy magamat ismerem, inkább egy összecsukós tok kellene, kivédve az esetleges későbbi baleseteket, de azok meg nem tetszenek.

Magam is kicsit szégyenkezve vallom be, mekkora örömmel vettem át a tökéletesen ép, új kijelzővel rendelkező készülékemet. Így lett újra teljes a világ. Ráadásul azt kell, hogy mondjam, amilyen gyors és profi munkát végeztek, ahhoz képest egészen megfizethető volt a végösszeg. Hiszen ebben benne volt a kijelző ára, a munkadíj is és hát ezek szerint a gyorsaságot nem számítják felárral, vagy nem tudom… De nagyon korrekt volt minden, az tuti. Furán hangzik, de ezért a munkáért nagyobb összegre számítottam, szerencsére azonban nem vitte el a tartalékaimat.

Tehát ha ti is sürgős segítségre szorultok teló ügyben, és Budapesten éltek, akkor nagyon tudom nektek ajánlani az Lcd fix profi csapatát – fix, hogy nem fogtok bennük csalódni! Remélem, hogy nem mostanában lesz szükségem ismételten egy szervizre, de azért jó, hogy most már van ilyen tapasztalatom is, és tudom, hogy hova fordulhatok probléma esetén – a tippért pedig örök hála a tesókámnak! Az ajánlás pedig most általam tovább száll.

Ne feledjétek, hogy nemcsak szervizelés, hanem kiegészítők vagy használt, de felújított mobilok vásárlása esetén is érdemes lehet felkeresni az Lcd fixet. Ráadásul még garanciát is adnak a termékekre, ami szerintem tök nagy dolog!