Itthon mindenki boldog – vásárlás és a szerviz is kész

Párommal megegyezünk mindig előre, hogy mi lesz a hétvégi program. Sok minden van a bakancslistánkon, amit ki szeretnénk pipálni, de vannak egyszerűbb, mindennapi teendő listák is. Ez a hétvége is ilyen egyszerűbb lesz most. Párom nagyon szeretne elmenni venni néhány ruhát magának is és nekem is mert fontos a divat és a vásárlás is, én pedig az autót szeretném elvinni a szervizbe. Megbeszéltünk mikor mit fogunk csinálni, hisz fő a békesség, majd foglaltam a Méta autószervizbe időpontot.

Nálam ez a bevált szerviz: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz - Méta Autószerviz Kft.

Mit érdemes tudni a Méta szervizről:

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – először is egy márka független szerviz, ami már 15 éves lett idén. Én csak 5 éve ismerem, de azóta nagyon sok barátomnak ajánlottam. Nem csak személyautókkal foglalkoznak, hanem például kisteherautóval is. Rengeteg szolgáltatás elérhető náluk. Például végeznek olajcserét, autó átvizsgálást és állapotfelmérést, autó diagnosztikát és hibakód kiolvasást, autó villamossági szervizt, autóklíma töltést, fertőtlenítést, tisztítást és javítást is, valamint fék javítást és szervizt. Ez még nem minden hiszen vállalnak a szervizben fényszóró beállítást, futómű beállítást és javítást, gumicserét és gumi szervizelést is, plusz kipufogó cserét vagy javítást, DPF szűrő cserét és szervizelést is. Van még a szolgáltatások közt kuplung csere, javítás és szerviz, lengéscsillapító és rugó csere, valamint vezérlés csere és szervizelés.

A Méta autószerviz a 19. kerületben található, Budapesten a Méta utcában. A helyszín nagyon tiszta, igényes és a váró rész kényelmesen van kialakítva. Az itt dolgozó profi szakemberek számára nagyon fontos a pontosság, így a foglalt időponthoz és az időkerethez mindig tartják magukat. Minőségi a munkájuk és az összes alkatrész is, amikre vállalnak garanciát is, ezzel még inkább megbízhatóvá válnak. Fontos számukra a modern technológia és a megfelelő tájékoztatás. Mivel miden digitalizálva van, így az ügyfél online követheti nyomon, hogy éppen mi történik az autójával. Minden szervizelést egy teljes átvizsgálással kezdenek, így kerülik el a kellemetlen és váratlan meglepetéseket, az újonnan felmerülő problémákat és a plusz költségeket. Van a honlapon galéria, ahol be lehet pillantani mélyebben a szerviz életébe, valamint blog, ahol rengeteg hasznos cikket lehet találni az autók és a szervizelés témájában.

Én mindenkinek ajánlom sok szeretettel: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.