Mindig jó, ha kedvező ajánlatokkal kezdődik az év: lakásbiztosítás akció

Mindig azt mondom, hogy érdemes kicsit kivárni a karácsonyi időszakot követően, mert az év elején szeretnék nagy akciókkal indítani: mindegy, hogy az lakásbiztosítás akció, vagy épp bármelyik ruhaüzlet bomba ajánlata. Normál esetben általában beérem a ruhaüzletek árzuhanásával, mert hát bármennyire is próbálom titkolni, egyszerűen imádok vásárolni. Ez valahogy mindig végtelenül feldob és jókedvre derít, teljesen mindegy, hogy egy cipőről, vagy blúzról van szó, a vidámságom garantált. A következő évet azonban a lakásbiztosítás akciók fürkészésével kell kezdenem.

Az a helyzet, hogy az eddigi szolgáltatóval bár nincs problémám – mert nem történt szerencsére káresemény a lakásban -, az utóbbi időben nagyon sok rosszat olvastam róluk a szolgáltatásaikat igénybe vevők részéről. Nem fizetnek, inkorrektek, nem teljesítik a szerződésben foglaltakat és még drágák is. Úgyhogy úgy határoztam, hogy rárepülök a lakásbiztosítás akciókra és amint látok egy szimpatikusat, akkor nem fogok sokáig hezitálni.

Szerencsére kaptam egy fülest az egyik barátomtól, hogy a pannonsafe.hu oldalát érdemes követni, mert náluk egyáltalán nem ritka, hogy jön egy-egy lakásbiztosítás akció. Ez egy olyan gyűjtő oldal, ahol abban kaphatunk hatalmas segítséget, hogy megtaláljuk a rengeteg piacon fellelhető ajánlat közül a legjobbat. Ennek céljából egy online díjkalkulátoruk is van a honlapjukon, amivel konkrétan ki lehet számítani, hogy mennyi lenne az éves díj a kiválasztott szolgáltatások esetén, de emellett lehetőség van telefonon vagy e-mailben is egyeztetni a szakértőikkel.

Amennyiben náluk kötném újra a biztosításomat és mindezt a mostani évfordulója előtt 30 nappal tenném meg, akkor ők elintézik helyettem a jelenlegi lemondását. Ez azért nagy könnyedség nekem, mert van pár olyan szófordulat és kérés, amit nem érdemes kihagyni egy ilyen szolgáltatást lemondó levélből és nem szívesen tapasztalnám meg a saját bőrömön, hogy mi az, amit éppen sikerült kihagynom belőle.

Tehát ha indul az új év, akkor indul a lakásbiztosítás akció figyelő radarom is, mert nem szeretnék hoppon maradni. Főleg, hogy most már van egy csomó olyan kiegészítő lehetőség, amit csak úgy simán lehet igényelni az alap csomag mellé. Nekem meg aztán egyáltalán nem mindegy, hogy mondjuk kell-e még éves szinten egy zsák pénzt kiadnom a kiskutyám biztosítására, vagy a lakásom biztosítása ezt is magában hordozza. Mert bizony, már ilyet is lehet kérni, ezt is a pannonsafe.hu oldalról tudtam meg.

Úgyhogy lakásbiztosítás akció sasolásra felkészülni, vigyázz, januárban rajt! Ha pedig találok valamit, ami tényleg elnyeri a tetszésen és tudom ajánlani, azt igyekszem megírni itt is, hogy ne maradjatok le róla.