Szállítás ( házhozszállítás futárszolgálattal utánvéttel, vagy előrefizetéssel), személyes átvétel

 

Fáma futárszolgálat

A megrendelt termékek kiszállításának ideje a raktáron, készleten lévő termékek esetén 6-12 munkanapig terjedhet.

A hétvége és a munkaszüneti napok nem szállítanak bele a szállítási időbe,mivel ezeken a napokon szünetel a szállítás.

Ha külön szeretné a termékeket szállítatni, kérjük azt jelezze nekünk a rendelés leadásakor, vagy e-mailben, mert azt vesszük alapul, hogy egybe szeretné.

Kérjük vegye figyelembe az előreutalásnál,hogy a pénz bankszámlára történő beérkezése után tudjuk beszerezni csak a termék(ek)et!!

A kiszállítás futárszolgálat esetén 8-17 h óra között történik. Kérjük, olyan címet adjon meg a megrendelés alkalmával, ahol elérheti futárunk. A termékek ha szállításra átadva kerültek, abban az esetben e-mailben érteítjük, ekkor a szállítás hamarosan esedékessé válik.

Hova teheti meg előrefizetését?

Kérjük, átutaláskor a következő bankszámlára teljesíteni a befizetést:

10400872-50526575-56761000

Név: H&L WebTrade Kft.

Bank: K&H Bank


Nemzetközi átutaláshoz szükséges adatok:

Nemzetközi számlaszám (IBAN kód): HU89 10400872-50526575-56761000

SWIFT kód: OKHBHUHB

Át nem vett csomagok, hibás címmel rendelkező csomagok

Sajnos minden igykezetünk ellenére olykor előfordulnak visszaérkező csomagok. Amennyiben a csomag nem kerül átvételre és a következők szerepelnek: "átvételt megtagadta"," nem vette át", "nem rendelte", vagy " nincs pénze kifizetni" stb. cégünk fenntartja a jogot, hogy a jövőben megtagadja a szállítást, és a rendelést azonnal törölje, vagy csak előrefizetés esetén indítsa el a beszerzést, és kiküldést. Az Ön érdeke tehát, hogy valós adatokat adjon meg, és törekedjen a cím legpontosabb megadására.

Továbbá cégünk fenntartja a jogot, utánvétes csomag esetében a teljes!!!!! ( valós, szállító által nekünk kiszámlázott) szállítási költség kiszámlázására, illetve előrefizetés esetén a szállítási költség levonására. Ilyen esetben felhívjuk rá a figyelmét, hogy a futárszolgálatra nem érvényes az elállási jog,így annak költsége minden esetben Önt terheli.