A női divat változásával a gyógymódok köre is bővült

A divat folyamatosan változik. Egyik évben még a csőszárú nadrágok a divatosak, két évvel később pedig már áttértünk újra a bőszárú nadrágokra. Ha valaki nem alakítja ki a saját stílusát, akkor bizony minden évben megújíthatja a ruhatárát. Ez azonban sok költséggel jár.

Ezt a kiadást én inkább megtartom olyan kiadásokra, mint pl. a mckenzie módszer. Nemrégiben nagyon elkezdett fájni a hátam, ezért elmentem a Therapy4U rendelőjébe. Itt megállapítottak, hogy a mckenzie módszer rendbe fogja tenni a hátfájdalmaimat.

Nagyon örültem, hogy a therapy4u.hu oldalára tévedve megismertem őket, mert egy olyan szuper gyógytornász csapatuk van, akikhez bármikor szívesen visszamennék.

Már több mint 30 év tapasztalatuk van, ezért nagy szakmai tudással is rendelkeznek. Ez szerencsére a munkájukon is meglátszik, hiszen pontosan tudják, hogy hogyan érjenek az emberhez, mik azok a dolgok, amik valóban segítenek a fájdalom megszüntetésében.

Back 2 Balance koncepcióval dolgoznak, aminek hála kiderítik a fájdalom kiváltó okát, hogy ne csak a tüneteket enyhítsék, olyan tanácsokkal látnak el, amivel a fájdalommentesség hosszú távon is megmaradhat, illetve azt is meg tudják mondani, hogy mitől terheled túl magad.

Ha a kezelést követően ezekre választ kapunk, akkor szerintem mindenki élete szebb lehet, hiszen már tudjuk hogyan kell „jól” élni.

Amennyiben kíváncsi vagy a Therapy4U csapatára, a módszereire, esetleg kifejezetten a mckenzie módszer érdekel, akkor a weboldalon mindent megtalálsz: therapy4u.hu.