Mit tehetek, ha nem jó?

Bizonyárra Önnel is előfordult már hogy olyan terméket választott, ami nem felelt meg az Ön elképzeléseinek, így van ez egy női ruhával is pl.férjemnek nem tetszik, nem olyan a színe, mérete... stb., ilyen esetekben cserét vagy pénzvisszafizetést vállalunk az általunk kiküldött ruhára.

Bővebben: lásd Vásárlási feltételek ITT

Hogyan?

Webáruházunkban ez egyszerű akár cserét. akár pénzvisszafizetést választ, mivel Önnek csak a visszaüldés összegét kell állnia!

1.Visszaküldés előtt minden esetben értesítsen minket telefonon, vagy e-mailben,hogy várjuk a csomagot. A visszaküldést 14 napig teheti meg.

2. A csomag visszaküldésekor mellékelje a számlát. A csomagot eredeti, sértetlen állapotban, minden kiegészítőjével, tartozékával, címkével együtt hibátlanul vesszük vissza.

A csomagot a következő címre kell visszaküldeni ajánlottan postai úton:

H&L WebTrade Kft.

Érd

Bányász u. 12.

2030

3. Milyen opciót szeretne- méret csere- másik ruha csere- pénzvisszafizetés jelezze nekünk e-mailben, vagy mellékelje a csomagban. Ne a számlára írja rá. Csere ruhánál írja meg pontosan melyik ruhára szeretné cserélni a terméket ( link, ruha neve).

4. Csere ruha esetén az új rendelést számlán összesítjük, ebben ha így is tartozunk Önnek, a maradék összeget visszautaljuk, ha Ön tartozik nekünk fizetésre szólítjuk fel. Ez történhet előreutalással, ami a legegyszerűbb módja a fizetésnek. Ha utánvéttel szeretné rendezni tartozását, akkor utánvétesen küldjük ki Önnek újra a csomagot.

5. Pénvisszafizetés esetén átutalás, vagy rózsaszín csekkes megbízás lehetséges. Ha az utóbbit választja, a pénzvisszafizetés díját felszámoljuk Önnek a mindenkori postai díjak alapján, így érdemesebb az átutalást választania. Bankszámlaszámot, ahova visszautaljuk Önnek az összeget csak írásban fogadunk el, telefonon nem.Az összeget 14 napon belül utaljuk Önnek az Ön által megadott bankszámlaszámra a visszaküldés kézbesítésétől számítva.