Vásárlási feltételek

Vásárolj kötöttségek nélkül nálunk online ruhát! Ugye nem is gondolnád, hogy ez próba nélkül is lehetséges!? De igen!

Tudtad, hogy 14 napon belül visszaküldheted a ruhát, ha nem mengfelelő számodra? Hiszen ez egy ruha esetében könnyen lehetséges: nem áll jól, nem jó a méret, a pasimnak nem tetszik..stb.

Gyönyörű ruhák, kényelem, biztonság!

Küldd vissza nekünk, és mi visszafizetjük az árát, hogy hogyan lehetséges ez lásd alább:

Vásárlástól való elállás

Felmondási jogait hibátlan, használatba nem vett termékkel kapcsolatban a következők szerint érvényesítheti:

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e távollévők között létrejött szerződéstől. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni a rendeles@csabitsel.hu címre.  Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is: <a href=”csabitsel.hu/docs/felmondasi_nyilatkozat.docx”>felmondási nyilatkozat </a>

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, cserét biztosítunk vagy haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a kiszállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A kiszállítás költségét csak abban az esetben térítjük meg, ha Ön teljesen eláll a szerződéstől (amennyiben több rendelt terméke van, és abból nem mindet küldi vissza, a kiszállítást teljesítettnek tekintjük, így azt ebből kifolyólag nem térítjük vissza). Külföldi kiszállítás esetén a szállítási költséget nem áll módunkban megtéríteni. A visszatérítés során átutalást alkalmazuk, e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. Amennyiben postai ( rózsaszín) csekkes visszafizetést szeretne, sajnos így kénytelenek vagyunk a visszatérítéskor a térítés díját levonni.

A szerződés attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó termék átveszi. A visszatérítést, vagy cserét mindaddig visszatartjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket. Ön köteles számunkra  a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli,  utánvétes ill. portós csomagot nem áll módunkban átvenni. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Webáruházunk cserét biztosít vásárlói külön kérésre, ekkor az újrakiküldés díját a vásárló köteles állni.

Ezen elállási/felmondás jog sérült, használatba még nem vett termékekre vonatkozik. Kérjük a terméket eredeti állapotában visszaküldeni, annak minden tartozékával, címkéjével ajánlottan számlával együtt postai úton visszaküldeni.Az együttesként feltüntetett termékeket egyben kell visszaküldeni.

Az átvétel után megsérült termékre nem vonatkozik elállási jog.

A fehérneműkre vonatkozó sajátosságok:

Fehérneműt nem áll módunkban visszavenni higéniai okok miatt, a 17/1999 kormányrendelet " A távollévők között kötött szerződésekről" szóló rendelkezés 5. paragrafus C. pontja alapján: a termékek sajátos használatukból eredően nem cserélhetőek, nem vonatkozik rájuk elállási jog. Fehérnemű kibontása előtt kérjük győződjön meg annak állapotáról, minőségéről (az van-e benne;az a szín, amit szeretett volna). A felbontatlan és sértetlen állapotban lévő áruktól eltérően, a felpróbált ill. használt terméket higiéniai okokból nem áll módunkban cserélni vagy visszavásárolni. Megértésüket köszönjük. Nem vesszük vissza: bármilyen alsónemű (bugyi, tanga, string), alsóneműt tartalmazó fehérnemű ( szettek, jelmezek),hálóruha, body, harisnyaruha, harisnya,gogo alsó.

 

Át nem vett csomagok, visszaérkező csomagok

Amennyiben a vásárló nem biztosítja a termék(ek) átvételét, vagy nem jelzi felénk lemodási szándékát, vagyis a terméket vissza kell hozatnunk a saját költségünkön, úgy legközelebb ugyanarra a címre csak az alábbiak figyelembevételével teljesítünk megrendelést:

A csomag újrakiküldése csak abban az esetben lehetséges, ha a vásárló előre megtéríti a megrendelés összegét, továbbá az előző megrendelés (amit át nem vett) kiszállítási, és visszaszolgáltatási díját.

Fenntarjuk a jogot, hogy át nem vett csomag esetén; abban az esetben is, ha a szállítás ingyenes, mivel az ingyenesség át vett csomagra vonatkozik; a kiszállítás, és visszahozatal díját a vásárló megtérítse a részünkre, vagyis 2000 Ft-ot.

A vásárló amennyiben előzetesen e-mailben, vagy bármilyen úton-módon lemondja a rendelését a szállítás megkezdése előtt, úgy megkímélheti magát a későbbi fizetés terhétől.

Amennyiben a webáruház úgy dönt, hogy nem szállít a megadott címre, arról e-mailben tájékoztatást küld a vásárló részére.

Amennyiben a vásárló nem téríti meg a kiszállítás, és visszahozatal díját jogi úton érvényesítjük jogainkat.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben, melyről Megrendelőt minden esetben tájékoztatjuk elektronikus úton vagy telefonon. A termék vételárának előre történő kifizetése esetén a teljes összeget visszautaljuk vásárló részére.