Az vagy, ami rajtad van?

Szigorúan véve 3 öltözködési stílust, „embertípust” különböztettünk meg egymástól.

A hipsztereken manapság bohókás és nem éppen szokványos ruhadarabokat látni. Na, ők azok, akik öltözködésükkel nem a társadalmi elvárásoknak, hanem saját maguknak szeretnének leginkább megfelelni. Könnyed és igazán sajátos szokásaikról, megjelenésükről megosztó vélemények születnek.

A business világához tartozók mellett nem mehetünk el csak úgy az utcán! Rögtön szemet szúrnak élére vasalt ingjeikben, végtelenül elegáns női ruha költeményükben. A letisztult stílusú öltözködésviláguknak, ápoltságuknak és kifinomult modoruknak köszönhetően már-már irigylésre méltóak.

A legnagyobb réteg, a többi ember. Lazább, elegáns, egyszerű és kényelmes ruhadarabokat viselnek. Letisztult színvilággal dolgoznak, amiket leginkább bő és egyszerű ruhadarabokkal, kiegészítőkkel kombinálnak. Öltözetük sportos, letisztult és olyan nagyon hétköznapi.
Természetesen ezeket a kategóriákat nem lehet kőbe vésni. Sőt! Ha úgy vesszük, mindenki beletartozhat mindegyik kategóriába, az átjárás megengedett (kell is!) a stílusok között!

Akadnak olyan szabadúszók is, akik ezektől a „szabályoktól” teljesen eltérően öltözködnek. Nem válogatnak sokáig a női ruha osztályon, nem pazarolják feleslegesen az idejüket egy órán át reggelente a fürdőszobában. Megjelenésük mégis igazán egyedi és lemásolhatatlan.

szexi női ruhaVajon hogy csinálják?

További divat tippek, női ruha tanácsok: