Party ruha divat – Mit vegyünk fel?

Disco party ruhaUgye neked is ismerős az órákon át tartó készülődés fogalma, amikor a tükör előtt próbálunk valamit kreálni magunkból, hogy jól nézzünk ki, vagy összejön, vagy nem, majd rohanunk a gardróbszekrény elé, mert már idő van, menni kellene; miközben már a sírógörcs fojtogat, kipakoljuk az összes ruhánkat, és megállapítjuk, hogy nincs egy ruhánk se. Végül vagy totálisan elkezdünk bőgni, vagy bevágjuk a durcit, hogy nem megyünk sehova. Ilyenkor jól jönne tündér keresztanya, aki segít a szegény bajba jutotton, de ez csak sajnos a mesében létezik. Azonban gondos tervezéssel elkerülhetjük, hogy ne kerüljünk ilyen helyzetbe. A legjobb, ha egy adott stílusú eseményhez, partihoz mindenből van legalább egy, vagy több, de minimum egy parti öltözéked!

Disco ruha

Discoban azt veszed, amit gondolsz; ez nem jelenti azt, hogy sportos öltözékben libbenhetsz be a kedvenc helyedre, ám kerülnöd kell a túlöltözöttséget is. Azonban felvehetsz egy csillogós sportcipőt pl. szoknyával, mint a legújabb trend, ami nemcsak, hogy laza, és kényelmes, lenyűgözően szexi is. Viríts nyugodtan Te is csili-vili party ruhákban, ami nemcsak, hogy megengedett, szinte kötelező darab. Ezt legkönnyebben úgy érheted el, ha rugalmas, és fényes anyagú party ruhát választasz, amelyen pompásan csillognak a disco lámpa fényei. Vagy keress egy csillogós, strasszos topot, amelyhez válassz egy visszafogottabb, egyszínű alsórészt, pl. miniszoknyát, bőrhatású nadrágot, vagy farmert. Válassz laposabb sarkú cipőt, ne magassarkú cipőt, mert ha nem szoktad a hordást, gyakran leszel tánc helyett a kanapé vendége.

Házibuli ruha divat

Házibuliba válassz visszafogottabb, kényelmes megjelenést, hiszen inkább fogsz a barátokkal, barátnőkkel egy jót beszélgetni, hülyéskedni, mint egész este táncolni. Javaslom, hogy eggyel dögösebb, vadítóbb megjelenést kölcsönözz, mint amibe az utcán, hétköznap viselsz. Egy egyszerű öltözéket feldobhatsz vagány, feltűnő kiegészítőkkel is. Nagyon trendi tud lenni a szerkód, ha pl. egy bőrhatású nadrághoz, vagy leggingshez egy laza pólót felveszel, hozzá egy logós fülbevalóval.

Pub party

Céges party ruhaEgy pubos iszogatás után nehéz azt előre megjósolni, hogy végződik az este. Ha biztosan tudod, hogy az iszogatás nem torkollik végül buliba, csak egy jót akarsz iszogatva beszélgetni, ne a legdögösebb party ruhádat válaszd, inkább a matt, színes, és mintás ruhadarabok párosítását kombináld stílusosan, aminek nemcsak kényelmesnek kell lennie, de lenyűgöző ízlésedet is kifejezi. Ha viszont belevetitek magatokat az éjszakába, akkor vedd fel azt a party ruhát, amit utána szánsz, azonban itt is irányadó a visszafogottabb ruha, tehát ne a legfeltűnőbb ruhádat vedd fel.

Céges buli, party ruha

Egy céges bulin vagy kötelező, vagy ajánlott megjelenni. Hogy mit veszel fel az nagyban függhet a cég nagyságától, az emberek összetételétől, és az esemény jellegétől, de általános szabály az, hogy semmi olyat, amin a többiek jót tudnak csámcsogni.

Ne vegyél fel kirívó ruhát, még akkor se, ha tudod, hogy jóképű xy is megjelenik. Ha szexin akarsz öltözni, pont az előbbiért, akkor is ezt visszafogottabban tegyed, pl. visszafogott színekkel, stílusosan, nehogy közröhej tárgya legyél.

Ahány ember, annyi áll  a gardróbszekrény előtt, és fogalma sincs mit vegyen fel; esetleg ötletet meríthetünk tavalyról, vagy megkérdezhetjük kolléganőinket, ők mit vesznek fel.

Összességében ez a legelegánsabb buli. Nyugodtan vegyünk fel magassarkú cippelőt, hiszen a jóképű xy is ott lesz, és kiemeli a formás lábaidat, de ha nem vagy hozzászokva, ne strapáld magad, mert hosszú lesz több óra hosszát végigtáncolni benne. És igen, eljött az elegáns alkalmi ruhák ideje.

Estélyi ruhát abban az esetben viseljünk, ha az esemény jellege megköveteli ezt, de ne ess túlzásba, inkább ne túl élénk színvilágot válassz pl: bézs, halványbarack, halványrózsaszín… A már megszokott, klasszikus kis fekete ruhádat, esetleg feldobhatod élénk kiegészítőkkel, pl. sötétkék, korall, pink, piros;  vagy ha már az alsóruházatod, szoknyád, nadrágod fekete, akár felülre nyugodtan kombináld élénk színekkel, pl. vadító pirossal, ugyanez igaz visszafelé is.

Szalagavató ruha

Szalagavató party ruhaKezdd el időben a szalagavató ruha vásárlást. De mit viseljünk egy szalagavató partyn, ha mi akarunk lenni a legszebbek? Ha most koronáznának most megtehetik, mivel az öltözékünk fess, és tökéletes. Erre a napra emlékezni fogunk száz év múlva is, amikor nézegetjük az eseményről készült képeket.

A magabiztossághoz, hogy kellően tudd hordani a koronát, az is kell, hogy ne akarj más lenni, mint aki vagy, ne akard megváltoztatni a személyiségedet egyetlen este alatt. Olyan frizurát, sminket, kiegészítőt válassz, ami nem tér el nagyban attól, aki vagy, hidd el, csodás leszel.

Hogy mit veszel fel, az nagyban függ az esemény helyszínétől, esetleg kibéreltek egy bulis party helyiséget, ahol csak az osztálytársakkal vagytok, vagy mehettek egy bulis szórakozóhelyre is.

Ne keltsd a közönséges stílust, ne az maradjon meg mindenki fejébe, hogy mennyire leégetted magad, hogy néztél ki; és Te se szomorúan nézegesd azokat a bizonyos képeket. A lényeg a lényeg, egyszerre csak egyet mutass meg az adottságaidból, azt amelyik a legelőnyösebb.

Általában elegáns ruhát szokás felvenni visszafogottabb színekkel. A flitteres, csillogós ruha nem ide való, ha bulis, party ruhát veszel fel, azt se vidd túlzásba. Egy kis fekete elegáns csipke miniruhát pl. remekül fel tudod dobni bézs kiegészítőkkel, amely nemcsak hogy szexi, de elegáns is, és nem kelted a közönséges hatást.  

Party ruha forrás:http://www.fashionfave.com/party-time-mit-vegyek-fel-buliba

További divat tippek, női ruha tanácsok: