A 2014-es év női ruha divat trendjei

Nyári női ruha divat trendFelfrissítenéd a ruhatárad az idei év legdivatosabb női ruha divatjaiból?

Lássuk, mik az idei év divatos női ruhái!

Fekete-fehér

A fekete-fehér páros megunhatatlan, visszajön az idei év divatjába is. Nemcsak hogy e két szín kettősével pillanatok alatt elegánssá teheted megjelenésedet, de nagyon jól kombinálható a fekete-fehér kettős kontrasztja egyszínű és mintás darabok párosával.

Türkiz és királykék

Ez a kettő hideg árnyalat nemhogy sokunk kedvence, de kiválóan kombinálhatod őket egymással, csakúgy mint az idén szintén divatos narancssárga, homokszín, és okkersárgát a királykékkel. A színek túlzott keverése azonban egymással tilos, 3-nál több színt ne használj.

Geometrikus minták

Az idei nyári ruha divat izgalmas a geometrikus fazonok, és minták. Ez kedvez a vékony hölgyeknek, ami a kisebb mellett pl. vízszintes csíkozással, vagy virágmintával növeli, az alacsony hölgyeknek pl. a magasságot pedig hosszanti csíkozással növeli.

Pasztell színek

Már a tavaszi divatban is erősen jelen voltak a pasztell színek. Ezek a nyugodt, nem hivalkodó árnyalatok rendkívül jól kombinálhatóak egymással, és az élénk színek erősségét is kellően tompítják.

Virágminták

nyári női top, nyári női ruha, hastopA tavalyi divatból megmaradt virágmintás maxi és mini ruhákat, felsőket idén is előszedhetjük a gardrób mélyéről. Bár idén a pasztell színek az uralkodóak, ettől függetlenül élénk színű virágos ruhában is kiléphetünk az utcára.

Sportos öltözék

Örülhetnek a sportos, laza  megjelenést szeretők, ami nemcsak hogy sokunk kedvence, de kényelmesek és fiatalosak is.

Hastopok

Az idei női ruha divat trend meghatározó darabjai a hastopok, haspolók. Ezek a szexi megjelenést biztosító lenge darabok a férfiak örömére idén is divatosnak számítanak.

Lenge nyári ruhák

A 2014-es divatban szintén elővehetjük a tavalyról megmaradt lenge nyári ruháinkat. Amelyek jól is szellőznek a rekkenő hőségben, és számtalan színes vagy mintás változatban is kaphatóak.

További divat tippek, női ruha tanácsok: